Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál: Cesta do Ameriky


ikona
imf
arsenio hallcesta do amerikycoming to americaeddie murphymz speciál
Zamunda Forever! 

Po drobné pauze (někdo by to mohl označit za šestinedělí, mrk-mrk) se vracíme s pravidelnou dávkou emocí v naší sérii ohlížení se za klasikami našeho mládí. A otáčíme stroj času do divokých osmdesátek za filmem, který běhal v televizích i videopřehrávačích zatraceně často - samozřejmě s geniálním českým dabingem. Ten sice ubral na imitačních schopnostech Eddieho Murphyho, Arsenio Halla a mnohých dalších, ale přinesl nám řadu památných hlášek.

Cesta do Ameriky je napůl typická murphyovka, napůl romantická komedie tradičního střihu. Pokud tedy za tradiční považujeme sprostou mluvu, spoře oděné dívky a Samuela L. Jacksona s brokovnicí. V osmdesátkách se prostě komedie točily jinak, ale tady byl Eddie Murphy na vrcholu a nápadů měl tolik, že je musel rozpustit hned do půl tuctu postav. Navíc o sobě věděl, že je dobrej, a tak se na place choval trochu nafoukaně, ale právě z toho jsou pak nejlepší historky, o které se můžeme v našich speciálech podělit. 

Tak šup-šup do toho, pokusíme se vás naladit na opakované zhlédnutí téhle komediální klasiky dřív než natočí sequel nebo reboot. A prozradíme vám víc, než jste možná chtěli vědět, včetně právnického okénka na závěr. V audioverzi na PodbeanSpotify a iTunes najdete úryvky z českého dabingu, videoverze na YouTube je zas napěchovaná ukázkami z filmu. Vyberte si, co vás víc láká a jako obvykle nás můžete sdílet, lajkovat, komentovat, odebírat, ale taky hodnotit na ČSFD

A nezapomínejte při tom čekání na další díl, že makáme taky na Encyklopedii akčního filmu. Proč? Protože nás to hrozně baví. Tak nám dokažte, že jste ze stejného těsta a rozšiřte naše řady. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace