Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak by mohl vypadat Tarantinův Star Trek?


ikona
Mr. Hlad
chris hemsworthchris pinejj abramskarl urbanquentin tarantinostar trek
Vesmírné dobrodružství by mohlo pořádně přitvrdit.  

Quentin Tarantino nedávno v Cannes promítl svou novinku Tenkrát v Hollywoodu a publikum bylo hodně spokojené. My Leonarda DiCapria a Brada Pitta uvidíme až někdy v létě, ale těšíme se hodně a Tarantino si pomalu začíná vybírat další projekt. Když poprvé naznačil, že by rád natočil svůj vlastní Star Trek, všichni to brali velmi s rezervou. Vypadá to však, že to myslel vážně a vzhledem k tomu, že čtyřky se jen tak nedočkáme, protože z ní vycouvali Chris Pine i Chris Hemsworth (oficiálně kvůli penězům, neoficiálně kvůli scénáři), je šance, že se ujme velení Enterprise, čím dál vyšší. 

Nejnovější verzi scénáře napsal autor Revenanta Mark L. Smith a Tarantino řekl, že ho má v ruce a musí se do něj ponořit. Docela zajímavé věci ale vypustil do světa Karl Urban, jenž ve Star Treku hraje Leonarda McCoye. Ten potvrdil, že scénář je eRkový, což ovšem nemusí nutně znamenat, že to bude extra vulgární film. Mnohem víc by se mohl totiž zaměřit na hrůzy, které na člověka čekají mezi hvězdami a takové vycucnutí do vesmíru by prý mohlo být o dost krutější, než jako ho ve Star Treku obvykle vídáme. Podle Urbana už také Tarantino jednal s Abramsem a k němu samotnému se už také dostalo pár informací o příběhu a prý je to hodně velká divočina. Jestli film nakonec opravdu vznikne, zatím není jisté, ale vzhledem k víceméně odpískané čtyřce by u Paramountu byli hloupí, kdyby Tarantina vypoklonkovali. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace