Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Nový Christopher Nolan a akční divočina s Ryanem Reynoldsem


ikona
Mr. Hlad
christopher nolanedgar wrightfree guylast night in sohomark wahlbergna obzorurobert pattinsonryan reynoldstenet
Horor od Edgara Wrighta, špionážní akčňák od Christophera Nolana a akce od Ryana Reynoldse. 

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

Edgar Wright si ve své novince Last Night in Soho vyzkouší hororový žánr a vrátí se do Londýna. V komedii Limited Partners se Rose Byrne a Tiffany Haddish rozhodnou založit si salón krásy a trošku se jim to vymkne z rukou. 

Christopher Nolan se rozhodl zkusit špionážní žánr a slibuje, že jeho novinka Tenet bude velkolepá akční podívaná ze světa tajných služeb. V animáku Trollové: Světové turné zjistí zpívající skřítci, že na světě nejsou zdaleka sami. 

V thrilleru The Virtuoso bude muset nájemný vrah zabít člověka, který přijde v určitý čas do určité restaurace. Který ze zákazníků by to ale mohl být? V dramatu Summerland se Gemma Arterton ujme muže, který utíká před druhou světovou válkou. 

Ryan Reynolds v akční komedii Free Guy zjistí, že není bankovním úředníkem, ale hlavním hrdinou jedné velmi akční počítačové hry. V dramatu Good Joe Bell se bude Mark Wahlberg vyrovnávat se smrtí svého syna, který si kvůli šikaně vzal život. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace