Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #509 o Batmanovi a X-Menech


ikona
Mr. Hlad
batmannicolas cageryan reynoldssonicstar warsvíkendový výplachx-men
Co všechno jste zapomněli z X-Menů? Jak kontaktovat Bruce Waynea? A co všechno udělá Ryan Reynolds pro svůj gin?  

Skoro letní výplach

Batman týdne
Ochránce Gothamu slaví letos osmdesát let. To je věk, kdy člověk rekapituluje svůj život a pokouší se spojit s lidmi, které neviděl třeba i desítky let. A třeba si poprvé založí účet na Facebooku. A nebo jako v případě Batmana Twitter

Recap týdne
X-Meni jsou s námi devatenáct let a mají toho za sebou docela hodně, takže vyznat se v tom kdo je kdo, není žádná sranda. Zvlášť, když se cestovalo časem, přeobsazovalo a vůbec se děly docela divoké věci. Tohle video vám v tom ale udělá pořádek. 

Úpravy týdne
Filmový Ježek Sonic sklidil po první upoutávce tolik nenávisti, že se tvůrci rozhodli odložit ho o pár měsíců a samotného Sonica totálně předělat, aby byl víc věrný své předloze. Když to bude vypadat podobně jako tahle amatérská práce, bude to OK. 

Trailer týdne
Čtvrté Toy Story se blíží a zase to vypadá, že bude sklízet chválu ze všech stran. Od jedničky došlo k celkem jasně viditelnému pokroku co se technologie týče, ale ono by to možná celé fungovalo podobně dobře, i kdyby byli Woody a Buzz v hraném filmu. Stop motion trailer na trojku to potvrzuje

Srovnání týdne
Porovnávat starou a novou trilogii Hvězdných válek samozřejmě lze a samozřejmě i všichni víme, že tam je spousta podobností i rozdílností. Ve Vanity Fair se ale rozhodli zkusit jít trošku do hloubky a možná zjistíte věci, které jste si u Hvězdných válek zatím neuvědomili. 

Talk show týdne
Tig Notaro je celkem známá stand-up komička a herečka a teď dostala svou vlastní talk show. A dost neobvyklou. V Under the Rock totiž bude zpovídat hvězdy, které nezná. Vlastně vůbec netuší, kdo ji vlezl do studia a o čem si s má s tím člověkem povídat. James Van Der Beek to ale rozhodně nebral osobně. 

Jídlo týdne
V zábavním parku Star Wars: Galaxy´s Edge se samozřejmě budou moci návštěvníci pořádně vyblbnout, ale nejspíš jim u toho i vyhládne. Na to tu jsou ale samozřejmě také připravení, takže pokud byste chtěli vědět, jaké dobroty tu budou nabízet, stačí kliknout

Gin týdne
Ryan Reynolds koupil společnost Aviation Gin a evidentně je to pro něj srdcová záležitost. Co všechno je ochotný udělat, abyste si mohli v klidu vychutnat skleničku jeho alkoholu? Evidentně úplně všechno. Deadpoolovské "Maximum Effort" se sem hodí dokonale. 

Honest trailer a pozvánka týdne
V rámci Pokulturních milníků podle MovieZone si 15. července v kině Aero pustíme legendární Con Air. A to mě donutilo překonat se a šoupnout do výplachu honest trailer právě na tuhle pecku s Nicolasem Cagem. Obyčejně tyhle jako že veselé upoutávky ignoruji, protože mi připadají podobně zábavné jako třeba František Ringo Čech, ale budiž. Udělám výjimku, ale vy slibte, že v červenci přijdete

Duel týdne
Minule jsme se ptali, jestli se vám víc líbila Godzilla nebo Kong: Ostrov lebek a celkem s přehledem to vyhrál opičák. Uvidíme, jak to dopadne za rok v jejich společném filmu. 

Tentokrát se podíváme na nejlepší akční sérii současnosti a chceme vědět, s kým by měl příště změřit síly John Wick. Jména pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace