Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy dorazí filmové Uncharted?


ikona
Mr. Hlad
dan trachtenbergnathan draketom hollanduncharted
Adaptace herního dobrodružství má datum premiéry 

Harrison Ford před pár dny řekl, že nový Indiana Jones by se měl začít natáčet někdy příští rok, vypadá to však, že ještě než dorazí do kin, uvidíme v nich jiného slavného dobrodruha. Lovec pokladů Nathan Drake z Uncharted je jedním z nejpopulárnějších herních charakterů posledních let. Že si při jeho tvorbě studio Naughty Dog bralo inspiraci právě v Indym, se nikdy nepokoušelo zastírat, ale nejspíš každý, kdo kdy nějakou hru z téhle série hrál, uzná, že v kinech se neztratí ani jeden z nich. 

Kolem filmové verze se motala spousta režiséru a vylámali si na ni zuby Neil Burger, David O. Russell nebo Shawn Levy. Posledních pár měsíců na ni ale pracuje scenárista a režisér skvělého thrilleru Ulice Cloverfield 10 Dan Trachtenberg a do hlavní role se pořád počítá s Tomem Hollandem, jemuž by studio údajně rádo sehnalo jako parťáka a mentora Sullyho Bryana Cranstona. A tahle parta hodlá Nathana Drakea a Uncharted poslat do kin už 18. prosince 2020, což je docela brzy. Doufejme tedy, že scénář Jonathana Rosenberga a Marka Walkera je připravený a všechno půjde jako na drátkách. Zatím to vypadá, že o diváky bude Uncharted bojovat s muzikálem Stevena Spielberga West Side Story a disneyovkou Cruella, což není úplně slabá konkurence, na druhou stranu každý z filmů nejspíš zkusí oslovit trošku jiné publikum. Tak snad vyhraje hlavně kvalita. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace