Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak by mohla vypadat marvelovská Fáze 4?


ikona
Mr. Hlad
avengersblack pantherblack widowdisneyeternalsguardians of the galaxymarvelnovashang-chispider-man
Black Panther, Nova, The Eternals, nová Černá vdova a spousta dalšího. Bude na co chodit.  

U Marvelu pořád ještě počítají hromady peněz z Avengers: Endgame a pomalu se chystají na premiéru Spider-Man: Daleko od domova, ale už asi přišel čas zabývat se i budoucností. I když možná, že to plánovali o něco později. Jistý člověk, který si říká Roger Wardell, totiž vynesl na svět neoficiální informace, jak by měla vypadat podstatná část Fáze 4. Zatím se k nim nikdo nevyjádřil a je dost možné, že to celé bude jinak, takže následující odstavce raději berte s rezervou. 

Začneme tím, co víme. Cate Shortland už spolu se Scarlett Johansson točí Black Widow, zajímavá informace ale je, že Florence Pugh by si ve filmu měla údajně zahrát Yelenu Belovou, ze které se později také stala Černá vdova. Dojde tedy předání k superhrdinské pochodně? To zjistíme za pár měsíců. Dál tu máme sci-fi o polobožských bytostech The Eternals, do níž chce Marvel zlákat Keanu Reevese a už má Angelinu Jolie nebo Kumaila Nanjianiho. A teď to začne být zajímavé. 

Dalším filmem by ve čtvrté fázi měl být druhý Black Panther, jenž se má údajně točit kolem Ce´Athauny Asiry Davin. Ta si říká Queen Justice, vyrostla v Chicagu, aniž by tušila, že je z Wakandy a že je princeznou kmene uctívajícího bílou gorilu. Teď dostane šanci vrátit se domů, problém ale je, že z Wakandy musela odjet, protože její rodiče zemřeli při boji s uctívači kultu Černého pantera, takže návrat domů asi nebude úplně příjemný. Další projekt, který představil, se jmenuje Nova a bude o posledním členovi Nova Corps. Ty vyhladil Thanos, tenhle však přežil a jako superhrdina bojuje za správnou věc někde na druhém konci vesmíru a snaží se pomstít svoje kámoše. 

Wardell potvrdil i to, že se pracuje na kung-fu comicsovce Shang-Chi, že Scott Derrickson natočí dvojku Doctora Strange a že dorazí trojka Strážců Galaxie. Marvel si navíc prý pohrává i s myšlenkou, že časem představí týmy jako New Avengers nebo Dark Avengers, ale jestli by to mělo být v kině, nebo na malé obrazovce, to asi ukáže až čas. Každopádně bude na co chodit, o to strach mít nemusíme. Jen opakujeme - všechno to jsou zcela neoficiální a nepotvrzené informace, tak se raději netěšte moc. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (22)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace