Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Budou ve třetím Jurském světě hrdinové z Jurského parku?


ikona
KarelR
bryce dallas howardchris prattcolin trevorrowjeff goldblumjursky parkjursky svetjursky svet: zanik riselaura dernsam neill
Jste připraveni na velkolepé finále nové jurské trilogie s kupou slavných tváří? 

Nejspíš jste si všimli, že je na tom teď jurská série podobně jako Fantastická zvířata a nová trilogie Star Wars. Jednička byl nostalgii stáčející hit, dvojka zavrávorala, ale pořád ještě vydělala balík, a o trojku se producenti dost bojí, jelikož odnese slabší přijetí dvojky. U Star Wars se situaci pokouší řešit návratem J. J. Abramse, Landa a Palpatina. U Fantastických zvířat zatím víme jen o odkladu premiéry a výletu do Brazílie (který toho sám o sobě moc nespasí). No a u dinosaurů se zřejmě vsadí na staré známé.

Leckdo (včetně mě) to říkal už po dvojce, ale Jurský svět si přímo nadbíhá k tomu, aby znovu zapojil do hry doktora Allana Granta a doktorku Ellie Sattlerovou. Soužití dinosaurů s lidmi je natolik velké téma, že vláda určitě povolá veškeré odborníky, a po krátkém návratu Iana Malcolma (Jeff Goldblum bude ve trojce určitě) by bylo docela překvapením, kdyby se v Jurském světě 3 neobjevili i jeho kolegové.

Ano, zatím tu víceméně jen sním nahlas. Kvůli něčemu takovému bych vás ale s článkem neotravoval, takže pojďme ke konkrétnějším náznakům, že by se Sam Neill, Laura Dern a Jeff Goldblum měli znovu sejít na velkém plátně. V první řadě tu máme rozhovor s Neillem, jenž v září 2016 nenápadně bruslil kolem toho, že by byl k návrat do světa dinosaurů vlastně svolný. Ve druhé řadě přihazuju rozhovor s Laurou Dern, která zhruba před měsícem mluvila dost podobně. No a do třetice je tu pár dní starý pokec s Bryce Dallas Howard, která na přímou otázku ohledně staré party odpověděla: "Ráda bych si s nimi zahrála. Nevím, co už je potvrzené, ale zamrkám, jestli na to dojde."

Následné mrkání pak jen cementuje domněnky, že je comeback hlavního tria z Jurského parku už dávno naplánovaný a ujednaný. Musíme tedy doufat, že Colin Trevorrow najde režijní formu z jedničky, a možná tak 10. června 2021 dostaneme skvěle nostalgický reparát, po němž se na druhou jurskou trilogii přeci jen bude vzpomínat v dobrém.

---

Vytáhni v hospodě: Trevorrow už stihl naznačit, že se (na rozdíl od jedničky a dvojky) nedočkáme další dinosauřího hybrida. Pojede se jednoduchá klasika.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace