Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Drb týdne: Marvel láká Keanu Reevese


ikona
Mr. Hlad
angelina joliechloe zhaodisneyjohn wickkeanu reevesmarvelthe eternals
Vrátí se Keanu Reeves ke comicsovému žánru?  

Keanu Reeves je po třetím Johnu Wickovi v Hollywoodu za strašného borce. Teď plánuje čtyřku, na niž se asi zase bude pěkně dlouho připravovat na střelnici nebo v tělocvičně, samozřejmě však loví i jiné projekty. Nebo mu chodí na stůl nabídky, které stojí minimálně za zvážení. Podle zatím nepotvrzených infromací by ho studio Disney rádo vidělo v jedné z hlavních rolí marvelovky The Eternals. A my samozřejmě taky. Sice vůbec nevíme, koho by si měl zahrát, ale jisté je, že se podíváme mezi božské bytosti, které žijí dlouhá milénia a pomáhaly formovat celé lidstvo. 

Režisérka Chloe Zhao má před kamerou už teď docela zajímavá jména. Dorazit by měla Angelina Jolie, Kumail Nanjiani, hvězda korejského hitu Train to Bussan Dong-seok Ma nebo Richard Madden ze Hry o trůny. Reeves by byl ovšem parádní herecký úlovek. Jeho John Wick by sice nejspíš dovedl držet krok i s Avengers, regulérní comicsovku ale Reeves natočil naposledy před čtrnácti lety, kdy zazářil v Constantineovi. Takže bychom ho mezi superhrdiny viděli docela rádi, ať už by hrál kohokoliv. 

---

Vytáhni v hospodě: Marvel se pokoušel Reevese zlákat už do Captain Marvel, měl ale plný diář, a tak to za něj vzal Jude Law. Tohle studio ale v minulosti už párkrát ukázalo, že je ochotné si na svoje hvězdy počkat. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace