Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nespoutaný Django se vrátí. Natočí Tarantino sequel?


ikona
Mr. Hlad
djangodjango unchainedjamie foxxquentin tarantinozorro
Tarantinův drsňák chystá druhý díl. A dostane v něm nečekaného spojenc 

Westernová pecka Nespoutaný Django je jeden z nejlepších a divácky nejvděčnějších filmů Quentina Tarantina. Ten teď pracuje na režisérské verzi a rád by ji poslal do kin někdy v letošním roce, až se mu trošku uvolní ruce po Once Upon a Time in Hollywood, ale vypadá to, že Django se dočká i úplně nového dobrodružství. A docela zajímavého. Na plátna totiž podle všeho míří adaptace comicsu, který měl sloužit jako sequel k filmu a jeho název je do značné míry všeříkající. Django/Zorro

Děj se odehrává pár let po filmu, kdy se Django živí jako lovec odměn a díky své práci se dostane na jihozápad USA. Tady se setká se stárnoucím mužem jménem Diego de la Vega, který na sebe občas navlékne černou masku a bojuje proti bezpráví jako Zorro. Django je trošku překvapený, že tenhle dědula se o sebe pořád ještě umí v bitce postarat a že se snaží osvobodit zotročené místní obyvatelstvo. Djangovi poprvé dochází, že otroctví se netýká jen lidí s černou barvou pleti a rád přiloží ruku k dílu. 

Scénář momentálně píše komik Jerrod Carmichael a zdroje se tak trochu rozcházejí, jak moc na něm pracuje samotný Tarantino a jestli hodlá film i režírovat, nebo ho předá někomu jinému. Rozhodně to ale celé zní zajímavě. Nejistá je i účast Jamieho Foxxe, projekt je však teprve na svém začátku, takže to není žádné překvapení, Foxx by ovšem byl sám proti sobě, kdyby se nechtěl vrátit. Podobně dobrou roli totiž neměl už pěkně dlouho. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace