Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Suicide Squad 2 nabírá další hvězdy. Koho si zahraje drsňák Idris Elba?


ikona
Mr. Hlad
benicio del torodcguardians of the galaxyidris elbajames gunnmarvelthe suicide squad
Ze Strážců Galaxie k Sebevražednému oddílu 

Je fajn, že s režisérem Jamesem Gunnem se už zase v Hollywoodu počítá. Ne že bych patřil mezi jeho extra velké fanoušky, ale ty tweety, kvůli kterým ho u Disneyho vyhodili, byly spíš lehce trapná volovina než vyloženě nějaký pokus někoho urážet. Gunn je zpátky, chystá se na třetí Strážce Galaxie, ale ještě před tím musí natočit pro Warnery a DC The Suicide Squad. A kolem té se dějí další zajímavé věci. Už nějakou dobu víme, že se nevrátím Will Smith a v roli zabijáka Deadshota ho měl nahradit Idris Elba. Pak se ale studio rozhodlo, že Deadshota do filmu nedá vůbec a bude doufat, že Smithe využije někdy příště a Elba se měl ujmout úplně nové postavy. A my už snad víme, kdo by to měl být. 

Elba by měl údajně ztvárnit drsňáka jménem Bronze Tiger, který je mistr bojových umění, má na rukách hodně ostré pařáty a v Sebevražedném oddílu mu v comicsech patří poměrně důležitá pozice zástupce velitele. Tím mimochodem bude i tentokrát Rick Flagg, protože Joel Kinnaman si svou roli zopakuje, stejně jako už dříve oznámení Margot Robbie, Viola Davis nebo Jai Courtney. 

Mezi nováčky by měli být Daniela Melchior a David Dastmalchian, kteří se ujmou magorů jménem Ratcacher (ovládá krysy a má plynovou zbraň) a Polka Dot Man (dovede vytvářet zbraně ze svého puntíkovaného kostýmu. Snad bude filmová verze trochu důstojnější…). Dorazí i John Cena, ale zatím není potvrzené, koho by si měl zahrát a teď to vypadá, že by mohla přibýt další hvězda. O své účasti údajně jedná Benicio Del Toro, který s Gunnem natočil Strážce Galaxie, kde se objevil jako Collector a evidentně si s režisérem sedli. Sám Del Toro se totiž hodně snažil, aby byl i v jejich pokračování, ale studio nemělo zájem. Tak to zkusí společně s režisérem u konkurence. Celkově ta herecká parta zkrátka vypadá čím dál tím zajímavěji. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace