Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Charlize Theron se promění v nesmrtelnou válečnici


ikona
Mr. Hlad
charlize theroncomicsgreg ruckamarwan kenzarithe old guard
Charlize chystá další akčňák. 

Charlize Theron se akčních rolí nikdy nebála a na rozdíl od velké většiny svých kolegyň, které s žánrem také občas koketují, jí je člověk věří. Kdy se dočkáme spin-offu Šíleného Maxe Furiosa zatím nikdo neví, jestli někdy vznikne dvojka Atomic Blonde také není jisté, ale na druhou stranu tvůrci Rychle a zběsile zvažují, že by její záporačka z posledního filmu dostala vlastní sólovku. Kdy? To samozřejmě taky netušíme, Charlize naštěstí nemá problém najít si jiné projekty. A The Old Guard zní hodně zajímavě. 

Půjde o adaptaci comicsu Grega Rucky, jenž se točí okolo party žoldáků s jednou dost neobvyklou ale užitečnou schopností. Jsou nesmrtelní. Charlize Theron jim šéfuje, ovšem ona i její parta zjistí, že na světě je ještě minimálně jeden nesmrtelný člověk, mladá mariňačka. Odhalí však ještě jednu věc. Během jedné z jejich akcí je kdosi natočil a o jejich donedávna dobře utajované existenci se dozvěděla organizace, která by se jich ráda zmocnila. A i když nemohou umřít, některé věci jsou horší než smrt… vedle Charlize Theron se objeví Marwan Kenzari z Aladina nebo Kiki Layne a režírovat bude Gina Prince-Bythewood, která měla točit spider-manovský spin-off Silver & Black. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace