Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #508 o Star Wars a Avengers


ikona
Mr. Hlad
aladinavengersstar warsterminatorvíkendový výplach
Jak to vypadá v zábavním parku Star Wars? Proč byli Avengers super? A čeho všeho jste si nevšimli v teaseru na nového Terminátora?  

Nařachaný výplach

Debata týdne
Avengers: Endgame začínají pár let po Infinity War. To jste asi zaznamenali. Během té doby se svět hodně změnil, protože Thanos lusknul a vymazal polovinu bytostí vesmíru. Jak to ale mohlo doopravdy ovlivnit svět? To zjistíte tady

Muzikál týdne
Z Aladina se vyklubal nejenom hit, ale i dobrý film a my jsme za to rádi, protože Guy Ritchie i Will Smith nějaký velký úspěch potřebovali. Podle všeho se libil i Jamesi Cordenovi, který se rozhodl v rámci svého Catwalk: The Musical vyrazit s Aladinem a jeho hvězdami do ulic. 

Vesmíry týdne
V Avengers: Infinity War hrdinové cestovali časem a při tom vytvořili pár paralelních vesmírů. Ve Spider-Man: Daleko od domova ale bude Peter Parker řešit problémy s multi-versem. Jaký je v těch dvou věcech rozdíl? Pusťte si video a zjistíte to. 

Detaily týdne
Teaser na Terminator: Dark Fate nás zrovna neuchvátil a moc nám toho neukázal, přesto v něm je možná pár věcí, které jste nezaznamenali a které by vás mohli zajímat. Když si kliknete sem, všechno se dozvíte. 

Meče týdne
Adam Savage má nejlepší práci na světě. Chodí si v Hollywoodu, kam se mu zachce a dělá tam věci, ke kterým normálního smrtelníka nepustí. Teď si třeba zajel do Weta Workshop a pokusil se vyrobit vlastní meč inspirovaný tím, kterým se v Pánovi prstenů oháněl Aragorn. 

Otvíračka týdne
Tenhle týden se oficiálně otevírá zábavní park Star Wars: Galaxy‘s Edge a je potřeba o tom dát fandům vědět. A ideálně epickou otvíračkou plnou hereckých hvězd z Hvězdných válek. Docela bychom si tam zajeli. 

Srovnání týdne
Než se Keanu Reeves vrhl na Matrix, blbnul se cyberpunkem v jiném filmu, zapomenutém braku Johnny Mnemonic, ve kterém mu šel po krku vraždící Ježíš Dolph Lundgren. Film, který se fakt moc nepovedl, vychází z povídky otce cyberpunku Williama Gibsona. Ta dvě díla by se ale od sebe snad ani víc lišit nemohla

Návštěvníci týdne
Otvíračku Star Wars: Galaxy‘s Edge jste viděli, teď se můžete podívat dovnitř s prvními návštěvníky. Jak moc se jim tam líbilo, zjistíte ve videu. Ale podle mě docela dost. 

Sestřih týdne
Avengers to letos zabalili, minimálně v té klasické podobě. Comicsovek bude pořád ještě asi dost, ale Tony Stark nebo Captain America se nejspíš jen tak neobjeví. Takže je potřeba připomenout si, proč tahle parta byla tak super. Stačí kliknout a budete mít jasno. 

Duel týdne
V minulém výplachu jsme se ptali, jakou další animovanou disneyovku byste rádi viděli na velkém plátně v hrané a CGI podobě. Nápadů je dost. Krom těch chystaných třeba i Hercules, Ledové království, Atlantida, Tarzan… ale toho Hercula jste psali nejčastěji. 

Dnes se vzhledem k premiéře druhé Godzilly budeme ptát na následující otázku – líbila se vám víc první Godzilla nebo Kong: Ostrov lebek? Název filmu napište do předmětu a do textu uveďte důvody. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace