Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Zombíci a Bruce Willis


ikona
Mr. Hlad
a quiet placeamy of the deadbruce williscolor out of spacedave bautistaemily bluntna obzorunicolas cagezack snyder
Nemrtví ve Vegas, adaptace hororové klasiky i hity z Cannes 

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

Ve francouzské detektivce Slitování se podíváme na sever Francie, kde někdo zavraždil starou ženu. A pátrání po zabijákovi se rozjíždí. Bruce Willis bude muset v thrilleru Trauma Center ochránit postřelenou svědkyni před zkorumpovanými policajty. 

V pokračování hororového hitu A Quiet Place 2 se Emily Blunt potká s Cillianem Murphym, který ale skrývá pár ošklivých tajemství. V adaptaci povídky H.P. Lovecrafta Color Out of Space bude Nicolas Cage řešit následky pádu meteoritu. 

 

Historické romantické drama Portrait of Lady on Fire se bude točit kolem malířky, která se zamilovala do ženy, kterou měla namalovat. V hororu Eight for Silver bude režisér Anthropoidu pátrat po monstru, které v devatenáctém století terorizuje malou vesnici. 

V akčním hororu Army of the Dead vyšle Zack Snyder Davea Bautistu rabovat do Las Vegas zamořeného nemrtvými. Ondřej Trojan bude v gangsterské hudební komedii Bourák režírovat svého bratra Ivana Trojana. 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace