Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ridley Scott chystá dalšího Vetřelce. Vrátí se v něm Fassbender?


ikona
KarelR
prometheusprometheus 3ridley scottvetrelecvetrelec: covenant
Vetřelce teď vlastní Disney a zatím není moc jasné, co se bude dít dál. 

Hollywoodská matematika je jednoduchá. Když Promethers i přes slabší reakce vydělal 403 milionů dolarů, objednalo se pokračování, které se ukrylo pod název Vetřelec: Covenant. Tahle tah ale nezafungoval tak, jak měl, a místo většího balíku u Foxů přepočítávali jen 240 milionů dolarů. Co se dělo dál? Plány na šestidílnou ságu se smrskly na čtyři filmy a následně se pokračování zařízla úplně. Jenže Ridleymu Scottovi je to tak trochu jedno a pod disneyovskými křídly může být situace jiná.

V tuhle chvíli je nejpravděpodobnější, že u Disneyho sérii jednoduše zrebootují. Naděje na oživení pětky od Blomkampa jsou totiž mizivé, Scott si nicméně jede po vlastní ose a nechal sepsat pokračování Covenanta, které by logicky uzavřelo příběh androida Davida. Celá situace je trochu zamotaná, Scott ale nejspíš spoléhá na to, že mají Foxové nové vedení. Až tedy bude mít hotový scénář, může jít k disneyovským šéfům a zkusit vymámit zelenou přímo z nich.

Kdo ví, jestli tenhle plán bude fungovat. Všechno ale nasvědčuje tomu, že je mu nakloněný i Michael Fassbender, který by si (podle nového rozhovoru) Davida okamžitě zahrál znovu. Minimálně po herecké stránce tedy problémy nehrozí, a jak dobře víme, "Prometheus 3" může udělat další časový skok a přesunout Davidův příběh úplně jinam. Největší otázka tedy stále zní: Chce vůbec někdo vidět uzavření jeho příběhu, nebo by se vetřelčí sága měla vydat úplně jinudy?

---

Vytáhni v hospodě: Podle Scotta prý ani nejde natočit skvělé pokračování Vetřelce, stejně jako žádné Star Wars nemůžou překonat Lucasovu čtyřku z roku 1977. Hm... že by doteď neviděl Cameronovy Vetřelce a Impérium vrací úder?

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (48)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace