Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ježek Sonic se zdrží


ikona
Mr. Hlad
james marsdenjim carreysonic the hedgehog
Předělávky superhnusného designu hlavního hrdiny chtějí evidentně čas a na Sonica si budeme muset počkat.  

Letos už jsme pár fanouškovských hateů zažili, nejvíc si to asi odskákal Will Smith s trailery na Aladina, nakonec se ovšem ukázalo, že síla internetových diskutérů není zdaleka tak velká, aby Disneyo ohrozila a z téhle pohádky vylezl víc než solidní hit. Ale ne každý má asi takové štěstí a osobně bych fakt nechtěl být v kůži člověka, který narval do filmu Ježek Sonic devadesát milionů a pak ze všech stran slyšel, co si o jeho díle myslí internet. Nic hezkého to nebylo. Popravdě tu nenávist si filmový Sonic zasloužil a říct o něm, že vypadá odpudivě, by bylo fakt málo a i amatérské upgrady toho zla působily podstatně lépe než práce desítek profesionálních trikařů. 

Ale tak zlé to nebude. Tvůrci řekli, že Sonica předělají, aby vypadal víc jako ze hry a méně jako něco, o čem se zdá Satanovi, když má noční můry. A rozhodli se předělávat pořádně. Žádný odklad o pár týdnů, ale o několik měsíců! Sonic tak nakonec nedorazí v listopadu, jak se plánovalo, ale až 14. února příští rok. CGI oddělení dostalo další tři měsíce na to, aby udělalo hlavního hrdinu „správně.“ Původní zadání bylo, aby Sonic působil víc realisticky a měl opravdovější svalstvo a chlupy. To sakra nikomu nedošlo, že dvounohý modrý ježek realisticky zkrátka vypadat nemůže? Že to prostě není dobrý nápad? No… lepší pozdě než nikdy. Uvidíme, jak Sonic obstojí v únoru v souboji s comicsovkou Birds of Prey. Trikaři se budou muset hodně snažit, aby donutili fandy zapomenout na nevydařený design. I když horší to už snad být fakt nemůže. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace