Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Potká se Spider-Man s Deadpoolem nebo s Venomem?


ikona
KarelR
deadpoolspider-manspider-man 3spider-man: daleko od domovatom hollandvenom
Pavoučí superhrdina možná bude mít složitých pár let. A možná taky ne... 

Druhý Spider-Man jde do kin letos v červenci, v Sony už však logicky řeší i trojku. Doteď měl Spideyho půjčeného Kevin Feige, jenž kreativně dohlížel nejen na Kapitána Ameriku 3 a poslední dva díly Avengers, ale i na obě Spideyho sólovky. Zákulisní drby přitom naznačovaly, že se původně dohodla spolupráce jen na (tuhle) pětici filmů, po nichž by u Sony začali řešit, jestli v partnerství s Marvelem chtějí pokračovat nebo ne.

V tuhle chvíli je nejpravděpodobnější, že bude Spider-Man v MCU i do budoucna. Klidně se však můžou dít i jiné věci, jelikož Sony opustila producentka Amy Pascal, která dohodu s Feigem kdysi řešila, a studio si hodně začíná věřit se svým „spider-manovským vesmírem bez Spider-Mana“, jenž loni začal kriticky ztrhaným, ale jinak jasně hitovým Venomem.

Abych se konečně dostal k věci – podoba třetí sólovky s Tomem Hollandem má několik teoretických verzí. V základu tu máme klasickou trojku s nějakým standardním padouchem, pár dní staré drby ale mluvily o týmovce s Deadpoolem, která by vycházela z nesmírně úspěšné comicsové série (v Česku už mimochodem vyšly tři booky). Tyhle informace byly následně popřeny, spolu s nimi se však vynořil nový drb, podle něhož chtějí u Sony do třetího Spideyho Venoma.

Přesně tak, Tom Holland se ve vlhkých snech studiových hlavounů pere s Tomem Hardym, což by do MCU bokem připojilo i dva díly Venoma, na nichž nepracoval Feige ani nikdo jiný z Marvelu (dvojka jde do kin 2. října 2020). Do vesmíru s Avengers by se pak automaticky nakvartýroval i upír Morbius s tváří Jareda Leta, jehož se v kinech dočkáme 31. července 2020, a vlastně i všechny další „pavoučí“ sólovky a týmovky, nad kterými nebudou mít architekti úspěšného univerza žádný dohled.

Znovu opakuji, že jde jen o spoustu drbů – třeba jsou u Sony v pohodě a dostaneme regulérní trojku bez nějakých veletočů. Šance na další alternativy ale rozhodně nejsou nulové, tak dejte vědět, jak byste další Spider-Manovo dobrodružství pojali vy.

---

Vytáhni v hospodě: Ruben Fleischer nebude režírovat Venoma 2 – dal přednost dvojce Zombielandu. Ale nebojte se, scenáristka Kelly Marcel (Padesát odstínů šedi) nikam neutekla!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace