Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Šprtky to chtěj taky bude nejlepší komedie roku?


ikona
KarelR
beanie feldsteinbooksmartkaitlyn deverolivia wildesprtky to chtej taky
Bude nová komedie Šprtky to chtěj taky lepší než Lady Bird? 

Holčičím komediím se v posledních letech moc nedařilo. Ladíme! bylo s každým dílem horší, Krotitelky duchů slízly totální hejt a Ibizu nebo Holky na tahu je snad lepší vůbec nezmiňovat. Čekání na nástupce Žen sobě se tedy natáhlo na dlouhých osm let a... možná ho konečně ukončí Šprtky to chtěj taky?

Ignorujme (marketingově naprosto pochopitelný) český název a pojďme rovnou k číslům, která z filmu dělají malou zámořskou událost. Šprtky se sice nerozjely moc dobře v České republice (ČSFD hlásí po pár desítkách hodnocení 67%), na Rottenech ale totálně vládnou a mají tam po víc než dvou stovkách recenzí průměrný rating 8,3/10.

Co se o nich dočtete? Kritici jsou z režijního debutu Olivie Wilde (ano, Třináctka z House) naprosto unešení a mluví o novodobé žánrové klasice. Šprtky podle nich nabízí záplavu povedených vtipů, zároveň ale nejsou zbytečně nechutné a skvěle vystihují dnešní dobu. Zvěsti o "holčičím" Superbad (tahle pecka má mimochodem na ČSFD 68%) by se tak mohly naplnit. A vůbec by nám to nevadilo, jelikož bychom zase jednou vyfasovali teenagerskou komedii, za níž se Amerika nemusí stydět.

---

Vytáhni v hospodě: Normálně u prvních reakcí vytáhni v hospodě není, ale uděláme výjimku. Úplně náhodou jsem totiž zjistil, že Beanie Feldstein nepůsobí jako "Jonah Hill" v sukni náhodou. Je to totiž jeho sestra!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace