Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy se vrátí Kingsmani?


ikona
Mr. Hlad
charles dancecolin firthdisneygemma artertongreat gamekingsmanmatthew vaughnralph fiennestaron egerton
Eggsy a Harry se pomalu začínají připravovat na svou třetí misi 

Pokud trošku sledujete, co se děje okolo téhle série, tak asi odpověď na otázku v titulku znáte. Kingsman: The Great Game by se mělo v kinech objevit na začátku příštího roku. Podíváme se do první světové války, opět se seznámíme s mladým hrdinou, ze kterého se musí stát superagent, mluví se o záporákovi Rasputinovi a před kamerou budou blbnout Harris Dickinson, Ralph Fiennes, Charles Dance, Gemma Arterton nebo Aaron Taylor-Johnson. A opět to režíruje Matthew Vaughn. Ten má ovšem pořád v plánu i klasickou trojku Kingsmanů a když Disney koupil studio Fox, bylo řečeno, že se s touhle sérií pořád počítá. A Vaughn byl připravený. 

Teď prozradil, že by regulérní trojku začal rád točit ještě letos na konci roku, nebo začátkem roku příštího. A opět se v ní sejdou Eggsy a Harry, takže dorazí i Taron Egerton a Colin Firth. Vaughn řekl, že by ve třetím díle rád dovyprávěl jejich příběh, ale nějaké konkrétnější věci o zápletce neprozradil. Řekl jen, že Taron Egerton se zatraceně těší, až se vrátí před kameru, protože by si tam měl odpočinout. Pod Vaughnovým produkčním dohledem teď totiž natočil biografii Eltona Johna Rocketman a asi potřebuje zase chvilku na plátně mlátit lidi, což je emocionálně o dost méně náročné než ztvárňovat britskou hudební legendu s hodně divokým soukromím. V každém případě jsme rádi, že na třetí Kngsmany nebudeme nejspíš čekat moc dlouho. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace