Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #507 o Vaderovi a Wickovi


ikona
Mr. Hlad
aladindarth vadergame of throneshobitjohn wickpixarstar warsvíkendový výplachx-men
Jak by John Wick vypadal jako stará videohra? Jak moc cool je kreslený Darth Vader? A jak se cvičí hollywoodské čtyřnohé herecké hvězdy?  

Řádný výplach

Přestřelka týdne
John Wick má na kontě fakt hodně mrtvol a stal se z něj fenomén akčního žánru. Fenomény ale žijí vlastním životem, nabalují se na ně spin-offy, comicsy nebo hry. Wicka se to zatím netýká, ale tahle retro herní verze na NES by byla možná docela fajn

Legendární video s Jimem Carreym, Willem Ferrellem a Chrisem Kattanen určitě znáte. Ti tři tam tančí a tančí takovým způsobem, na který se nezapomíná. Jak něco takového zlepšit? Jednoduše. Stačí přidat Sylvestera Stallona. 

Draci týdne
Hra o trůny to zabalila, fanoušci se ještě vzpamatovávají z toho, že ten konec nebyl úplně podle jejich představ, a my jedeme dál. A podíváme se na draky. Jsou silnější ti, kterým šéfovala Daenerys, nebo Šmak z Hobita? 

Remake týdne
Hvězdné války budou fandové překopávat nejspíš pořád. Zatím se tedy věnují spíš těm klasickým než novým, ale kdo by se na ně za to zlobil. Teď došlo na Impérium vrací úder a Dartha Vadera, který doslova čistí základnu rebelů na planetě Hoth. A všechno je to animované

Historie týdne
Už brzy zamíří do kin X-Men: Dark Phoenix a pak si podle všeho dají mutanti pár let pauzu, než u Disneyho vymyslí, co s nimi a jak je zapojit do světa Avengers. V comicsové podobě jsou s námi už pěkných pár let a stali se kulturním fenoménem. Takže pokud se chcete dozvědět něco o tom, jak vznikli, proč byli důležití a jak ovlivnili svět comicsu, pusťte si následující video. 

Srovnání týdne
Jestli jste byli na pražské výstavě o Pixaru, mohli jste si prohlédnout pár zajímavých storyboardů a návrhů k jejich filmům. A Příšerky s. r. o. mezi nimi samozřejmě nechyběly. Pokud byste si ale storyboardy chtěli porovnat se samotným filmem v pohybu, musíte si pustit tohle video. 

Psí hrdinové týdne
Nejsem extra fanda psů a zvířata v mém okolí mi zkrátka nedělají extra dobře, ale jako filmové hrdiny je rozhodně respektuji. A chápu, proč miliony lidí brečely u Marley a já a podobných dojáků. A tam za to samozřejmě mohli vedle filmařů a jejich schopností i zvířecí hrdinové. Pokud jste někdy chtěli vědět, jak se psí herci připravují na role, tady to zjistíte. 

Jak to mělo skončit týdne
Aladin je pohádka, takže logicky musí skončit ve stylu „… a žili šťastně až do smrti“. Kdyby ho ale nedělali u Disneyho a pustil se do něj někdo, kdo má víc smysl pro realitu, chápe lidské chyby a baví ho cynický humor, mohlo to vypadat úplně jinak. 

Triky týdne
V minulém výplachu jste mohli narazit na video, ve kterém odborníci na vizuální efekty koukají a hodnotí nejlepší filmové triky. A taky ty nejhorší. A protože těch fakt dobrých i těch vážně špatných je skutečně hodně, máme tu dvojku. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali, který jestli je podle vás lepší první nebo druhý díl Johna Wicka. No a v okamžiku, kdy se výsledky počítaly, mi to vyšlo na remízu. Což mi připadá dokonalé fér. 

Tentokrát se podíváme na Aladina a zeptáme se, jakou klasickou animovanou disneyovku byste rádi viděli v CGI provedení. Názvy do předmětu, do textu důvody. 

Z týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (24)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace