Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

VIDEO: Cameron potvrdil, že bude nový Terminátor eRkový


ikona
KarelR
arnold schwarzeneggerjames cameronlinda hamiltonterminatorterminator: dark fate
Podívejte se na nový featurette a rozhovor s Jamesem Cameronem. 

První teaser šestého Terminátora moc lidí nenadchnul. Skoro bych řekl, že naopak leckoho odradil od návštěvy kina, pořád jsme ale na začátku kampaně a Tim Miller může vytáhnout nějaké trumfy. Jaké? Kromě (pořádné dávky) Arnolda se dá vsadit na eRkový rating, o němž kromě Lindy Hamilton mluví i samotný James Cameron. Pánové z MPAA ho sice ještě neposvětili, všechno ale nasvědčuje tomu, že se opravdu koná, což přinejmenším není špatná zpráva.

Šestý Terminátor tak bude prvním filmem od trojky, v němž poteče malinovka. Jasně, Blackova Predátora, pátého Vetřelce nebo reboot Hellboye to ani omylem nezachránilo. Miller ale v Deadpoolovi ukázal, že se za hranice PG-13 umí vydat dost nekompromisně, tak se snad brzy dočkáme řízného necenzurovaného traileru. Co si můžete pustit, než se objeví? Nahoře v playeru máte nový featurette a dole pod textem čtvrthodinový rozhovor s Cameronem, který očividně neměl jít ven v téhle podobě, jenže... co internet schvátí, to už nenavrátí!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace