Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Lucasfilm chystá Knights of the Old Republic


ikona
Mr. Hlad
hra o trůnykathleen kennedyknight of old republicstar wars
Star Wars budou čerpat z herní klasiky.  

Letošní devátá epizoda Hvězdných válek ukončí novou trilogii, ale Lucasfilm s dalšími filmy dlouho čekat nebude. Nedávno si zabral vánoční sloty, kde se budou Star Wars střídat s Avatary, a další Hvězdné války by měli napsat scenáristé Hry o trůny David Benioff a D.B. Weiss. A vzhledem k ne zrovna uspokojivé poslední sezóně seriálu jsou z toho fandové trošku nervózní. Nedávno se šeptalo, že v jejich filmu bychom se měli podívat do období Staré republiky a fanoušci začali doufat v něco jako adaptaci herní klasiky Knights of the Old Republic. Tak to asi ne. Tu totiž podle všeho chystá někdo úplně jiný!

Když se na Knights of the Old Republic zeptali producentky Kathleen Kennedy, trochu mlžila, ale řekla, že o tomhle nápadu velmi uvažují. Vypadá to ovšem, že se milovníci herní klasiky nakonec dočkají. Podle neoficiálních informací už se píše scénář (k prvnímu dílu potenciální trilogie), o nějž by se měla postarat Laeta Kalogridis, která má na kontě třeba Alitu, Prokletý ostrov Martina Scorseseho nebo sci-fi seriál Altered Carbon. Lucasfilm zatím sice nic nepotvrdil a můžeme jen teoretizovat, kdy by výsledek mohl dorazit do kin (za pět až deset let?). Rozhodně je však fajn, že tvůrci naslouchají fandům a zkusí vymyslet film, který by nám galaxii ukázal v trošku jiné podobě, než v jaké ji známe. Snad to vyjde.

---

Vytáhni v hospodě: Lucasfilm nás v brzké době Star Wars filmy rozhodně nezahltí. Je docela dobře možné, že dostaneme jen jeden filmy za dva roky, jelikož se přístup jeden film ročně očividně rychle přejedl.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace