Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Scenárista Johna Wicka adaptuje herní megaakci


ikona
Mr. Hlad
derek kolstadhitmanjason momoajohn wickjust cause
Dostaneme konečně dobrou adaptaci počítačové hry? 

O akčních filmech se s nadsázkou říká, že scénář nepotřebují, ale je to samozřejmě blbost. I to Komando musí mít začátek, prostředek a konec a John Matrix potřebuje nějakou motivaci k tomu, aby vystřílel Val Verde. Aktuální John Wick je ale vymyšlený podstatně lépe a je plný zajímavých postav a hrdinů a navíc se s každým dílem dozvídáme i víc a víc o samotném světě. Střílení a zabíjení tu samozřejmě hraje prim, je ale fajn vidět, že někdo se pokoušel dát tomu všemu trošku nějaký jasnější tvar. A ten někdo je Derek Kolstad. Ten bude psát nejen chystanou čtyrku a seriálový spin-off The Continental, ale i seriálovou adaptaci herního Hitmana. A když už se pustil do těch her, rozhodl se vzít to pořádně. 

Právě on má totiž dostat na plátna kin adaptaci herní akce Just Cause. Ta je víceméně o tom, ze hlavní hrdina Rico Rodriguez přistane na nějakém exotickém ostrově, kterému šéfuje diktátor, a všechno tam pak rozstřílí na kusy. Just Cause je herním ekvivalentem filmového Rychle a zběsile. Je to blbost, ale pořád se tam něco děje, je to cool a pořád někdo střílí nebo spousta věcí vybuchuje. Na plátně by to s dobrým režisérem fungovat mohlo, ale koho se povede ulovit, není jisté. Naposledy se okolo filmu motal průměrný Brad Peyton, tvůrce San Andreas a Rampage: Ničitelé a chtěl do hlavní roli Jasona Momou. Jestli se s někým z nich ještě počítá, nevíme, ale jisté je, že producent Adrian Askarieh, který se pokouší Just Cause natočit už deset let, se bude moci spolehnout na podporu Constantin Films, kde vznikal třeba Resident Evil. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace