Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Nové promo fotky devátých Star Wars

příspěvky 1 - 1 Napsat příspěvek

Vanity Fair

Pročetl jsem si článek z VF, ze kterého jsou nejnovější fotky z TRoS. 
Zajímavosti:

- Po Tatooine, Jakku a Jedhě dostáváme DALŠÍ písečnou planetu, která se jmenuje Pasaana, kde žije domorodý kmen Aki-Aki.

- Sněžná planeta z teaseru, kterou vytvořila pinewoodská studia jakožto vůbec největší set v historii kinematografie a kterou jsem mylně považoval za Kullgroon a kde se bude vyskytoval i postava odpadlice Keri Russell Zorii Bliss, se jmenuje Kijimi.

- Richard E. Grant hraje ve filmu generála Prvního Řádu jménem Pryde s novým titulem Allegiant, tedy něco jako věrný, tudíž by mohlo spíše jít o čestný titul.

- Postava Naomi Ackie Jannah jezdí na tvorech jménem orbakové a s Finnem, který si tak po fathierech vyzkouší další mimozemské potvory, se postaví mechanizovaným jednotkám Prvního Řádu.

- Spojení mezi Kylo Renem a Rey, které díky Síle vyvolal Snoke v Devítce pokračuje (více v přechozích komentářích) a bude mít mnohem větší váhu.
719609
Pročetl jsem si článek z VF, ze kterého jsou [url=https://film.moviezone.cz/star-wars-vzestup-skywalkera/galerie/]nejnovější fotky z TRoS[/url][url=https://film.moviezone.cz/star-wars-vzestup-skywalkera/galerie/].[/url]  Zajímavosti: - Po Tatooine, Jakku a Jedhě dostáváme DALŠÍ písečnou planetu, která se jmenuje [b]Pasaana[/b], kde žije domorodý kmen Aki-Aki. - Sněžná planeta z teaseru, kterou vytvořila pinewoodská studia jakožto vůbec největší set v historii kinematografie a kterou jsem mylně považoval za Kullgroon a kde se bude vyskytoval i postava odpadlice Keri Russell [i]Zorii Bliss[/i], se jmenuje [b]Kijimi[/b]. - Richard E. Grant hraje ve filmu generála Prvního Řádu jménem [i]Pryde[/i] s novým titulem Allegiant, tedy něco jako věrný, tudíž by mohlo spíše jít o čestný titul. - Postava Naomi Ackie [i]Jannah[/i] jezdí na tvorech jménem orbakové a s Finnem, který si tak po fathierech vyzkouší další mimozemské potvory, se postaví mechanizovaným jednotkám Prvního Řádu. - Spojení mezi Kylo Renem a Rey, které díky Síle vyvolal Snoke v Devítce pokračuje (více v přechozích komentářích) a bude mít mnohem větší váhu.
Vanity Fair
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se