Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

John Wick si vystřílel čtvrtý díl


ikona
Mr. Hlad
chad stahelskijohn wickkeanu reeves
Keanu Reeves to jako nejlepší zabiják světa ještě nebalí 

To zase bylo keců. Docela dlouho jsme poslouchali, jak je John Wick super a jak na něm Chad Stahelski a Keanu Reeves rádi pracují, ale že půjde o trilogii a hotovo. A pak se začalo pomalu šeptat, že to tak možná nebude. Ian McShane prohlásil, že John Wick by tu s námi mohl být třeba i dalších deset let, protože Reeves na to pořád ještě má, Stahelski řekl, že když fandové budou chtít, věnuje celou kariéru téhle sérii. A pak přišel premiérový víkend a tak velké tržby, že už vážně nebyl důvod na něco si hrát. A čtyřka dnes oficiálně dostala zelenou. 

Konec trojky je víc než otevřený, takže je asi víceméně jasné, o čem by čtyřka mohla být, ovšem vzhledem k tomu, že třetí díl je v kinech jen chvilku, zatím se spoilerům v článku vyhneme. V každém případě studio Lionsgate oznámilo, že John Wick 4 to v kinech rozjede už 21. května 2021. Dva roky se můžou zdát jako krátká doba, ale stejně dlouhá pauza byla i mezi druhým a třetím dílem. Nápadů mají tvůrci ještě evidentně dost a po úspěchu třetího filmu je skoro jasné, že si ve čtyřce budou moci dovolit, cokoliv si zamanou. A my u toho určitě budeme. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace