Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na legendární Bláznivou střelu


ikona
Mr. Hlad
bláznivá střeladavid zuckerjerry zuckerjim abrahamskino aeroleslie nielsennaked gunpat proftpopkulturní milníky
Nejslavnější parodie všech dob už za pár dní v Aeru.  

Minulý měsíc jsme vám v rámci Popkulturních milníků podle MovieZone pustili domácí klasiku Jáchyme, hoď ho do stroje! a podle toho, jak často se ozýval v sále smích, byli diváci spokojení. My si ale dáme ještě jeden komediální kousek, ale tentokrát vyměníme klasika českého humoru za mezinárodní ikonu. Místo Luďka Soboty dorazí Leslie Nielsen a kultovní Bláznivá střela. Legendární parodie na všechny policajtské filmy s dokonalým hrdinou Frankem Drebinem a takovým množstvím nezapomenutelných scén, že se to snad ani nedá spočítat. 

Kultovní podívaná, kterou napsali klasici žánru David Zucker, Jerry Zucker, Pat Proft a Jim Abrahams, slaví letos sice jednatřicet let, ale myslíme, že vám můžeme zaručit, že se u ní budete chechtat stejně, jako když jste ji viděli poprvé. Leslie Nielsen byl totiž komediální génius, v Bláznivé střele byl v životní formě a záda mu kryli ti nejlepší z oboru. Takže věříme, že se uvidíme v pondělí 3. června ve 20:30 v kině Aero lístky si můžete koupit tady. Před filmem proběhne i malý kvíz, ale pokud byste měli chuť na velký, tak od 18:30 budeme kvízovat na téma 10 let s Avengers. Těšíme se na vás. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace