Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mel Gibson loví hvězdné drsňáky


ikona
Mr. Hlad
boss levelfatmanjamie foxxmel gibsonmichael fassbenderpeter dinklagewild bunchx-men
Koho chce Gibson obsadit do nové Divoké bandy?  

Je super, že Mel Gibson se po letech vrátil do Hollywoodu, kde se s ním zase evidentně počítá. Letos zazářil v brutálním Na špatné straně a ještě ho čeká akčňák o časové smyčce Boss Level od Joe Carnahana. Pracuje i na drsném thrilleru Black Flies, ten se má odehrávat ve světě doktorů, kteří jezdí se záchrankou, a černé komedii Fatman, kde si zahraje dvojníka Santy Clause, na jehož hlavu vypíše odměnu dvanáctiletý kluk nespokojený s tím, co našel pod stromkem. Gibson je ale i režisér a už nějakou dobu víme, že by rád natočil předělávku drsné westernové klasiky Sama Peckinpaha Divoká banda. A vypadá to, že by do ní rád nalákal pár zajímavých herců. 

Původní film se odehrává v roce 1913, kdy už na divoký západ zvládla proniknout civilizace a parta pistolníků se chystá na poslední loupež, která by jim měla zajistit dost peněz na to, aby se mohli schovat v Mexiku a pořádně si tam užít. Ale všechno se odehraje trošku jinak. Gibson bude u předělávky podle všeho jen za kamerou, ale teď se snaží do hlavních rolí přemluvit hodně zajímavá herecká jména. Nabídku na roli má na stole Michael Fassbender, ten se brzy objeví v X-Men: Dark Phoenix, oscarový Jamie Foxx, jenž by dobrou roli nejspíš ocenil a překvapivě i Peter Dinklage, který si po konci Hry o trůny může asi moc vybírat z hromady zajímavých nabídek. V každém případě všichni tři jsou hodně dobří herci a rozhodně bychom je pod Gibsonovým vedením viděli docela rádi. Tak snad se při podepisování smluv nebudou moc cukat. 

---

Vytáhni v hospodě: Předělávku Divoké bandy chystal před svou smrtí i Tony Scott. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace