Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #506 o Arniem a Batmobilu


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggerbatmanpokemonspider-manstarship troopersvíkendový výplach
Kdo chtěl zmlátit Arnolda Schwarzeneggera? Jak moc zná Ryan Reynolds Pokémony? A čím mohl jezdit Batman?  

V noci psaný výplach

Muzikál týdne
Možná jste zaznamenali, že Hugh Jackman si dává malou pauzu od filmování a vyrazil na světové tour, kde zazní největší pecky z jeho filmových a divadelních muzikálů. K nám sice nedorazil, nedávno byl ale v Berlíně a čtenářka Klenotka si tam zajela a byla naprosto nadšená. Krom písniček je to prý částečně i stand-upové vyprávění o Jackmanovi, jeho kariéře a životě a vedle muzikálových melodií zazní i rock. Tak se na pár videí podívejte sami

 

Reklama týdne
Máloco na světě je tak nudné jako bezpečnostní instrukce v letadle. Ale naštěstí to začíná docházet i leteckým společnostem a občas se pokusí nějak je vylepšit a zatraktivnit, aby donutily, aby dávali bacha a naučili se nafukovat plovací vesty. A se Spider-Manem to jde celkem snadno.

Výlet týdne
Jak se povedl filmový Tolkien, to ještě nevíme, ale doufáme, že filmová biografie nejslavnějšího spisovatele fantasy literatury mu neudělá ostudu. V každém případě Tolkien byl zajímavý a taky hodně chytrý člověk. A do značné míry za to může Oxford, kam se teď můžete po jeho stopách vypravit, aniž byste sundávali bačkory.

Debil týdne
Sorry za to slovo, ale pokud se z jakéhokoliv důvodu rozhodnete bez varování zaútočit na člověka, kterému je jednasedmdesát a s výskokem ho nakopnout do zad, když se nedívá, tak debil jste. Bez ohledu na to, jestli tím cílem byl nebo nebyl Arnold Schwarzenegger při své návštěvě Jižní Afriky. S Terminátorem to naštěstí moc nehnulo

 

Pokémoni týdne
Člověk by čekal, když musí herec nebo dabér podepsat smlouvu na film jako Pokémon: Detektiv Pikachu, projde nějakým testem, ve kterém prokáže, že o Pokémonech něco ví a dovede je poznat. Pár lidí včetně režiséra ale přípravu evidentně podcenilo.

Půjčovna týdne
Ellen De Generes mě obvykle nebaví, ale občas se jí povede nějaká dobrá konina. Jako třeba teď, když vyslala svého scenáristu Adama do Oregonu, kde je poslední videopůjčovna Blockbuster na světě a Adam se tam postavil za kasu. A začal dělat voloviny.

Batmobil týdne
Nejslavnějším dílem H.R. Gigera bude nejspíš navždycky Vetřelec, ale chybělo málo a mohl dostat solidní konkurenci. Giger měl totiž vymyslenou i vlastní verzi Batmobilu pro Batman Navždy. A byla samozřejmě dost úchylná

 

Režisér týdne
Terrymu Gilliamovi se povedlo po letech dokončit a dostat do kin vysněný projekt Muž, který zabil Dona Quijota, takže si zaslouží pauzu a chvilku zevlení u domácího kina. Teď dostal možnost vybrat si cokoliv z Criterion Collection. Po čem sáhl?

Brouci týdne
Brouci z Hvězdné pěchoty jsou strašně super i víc než dvacet let po premiéře. V rámci Popkulturních milníků podle MovieZone jsme si to nedávno připomněli i v kině, ale teď se na ně podíváme trochu jinak. Trochu víc vědecky.

Duel týdne
Naposledy jsme chtěli vědět, jestli se víc těšíte na rodinného Aladina, nebo na rodiného Pikachua. A nakonec to s celkem velkým náskokem uhrála Disneyovka s džinem Willem Smithem. 

 

Tentokrát si dáme troch víc akce. V kinech je třetí John Wick a my chceme vědět, jestli se vám víc líbil první nebo druhý díl. Do předmětu napište John Wick nebo John Wick 2 a v textu se rozepište o důvodech.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace