Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

EAF: John Wick a Gun-Fu


ikona
imf
chad stahelskieafjohn wickjohn wick 3keanu reeves
Keanu Reeves už zase řádí. Kde se ale jeho tanec se zbraněmi vlastně vzal? 

U premiéry třetího Wicka jsme se mohli věnovat jen jednomu jedinému tématu. Heroic bloodshed, krvavý balet, gun-fu. Spousta lidí tyhle pojmy zaměňuje. A spousta lidí si myslí, že střelbu obouruč vymyslel John Woo. I proto jsme se rozhodli vás provést dalším slavným zákoutím akčního žánru. Bez blbnutí s bouchačkama si nedovedeme akční filmy představit, ať už je to točení s koltem, efektní přebíjení zásobníků, nebo prohazování pistolí z ruky do ruky.

Keanu Reeves v Johnu Wickovi ale dává dohromady realistické bojové taktiky s efektními killy. A režisér Chad Stahelski díl od dílu nafukuje měřítko i složitost akčních scén. V řadě z nich vidíme skvělé nápady, ale také osobitou poklonu nejen asijským filmům. Pokud chcete vědět víc, mrkněte na náš půlhodinový speciál.

A samozřejmě znovu připomínáme, že od minulého speciálu se na našem YouTube urodily další čtyři kraťasy. Každé pondělí ráno servírujeme nový a tento týden jsme si dali na rozjezd přehled největších zabijáků. Mrkněte a schválně si tipněte, na jaké pozici skončil John Wick. Teď už jsme viděli i trojku a máme pocit, že v ní John killcount z dvojky nepřekonal. Ale uvidíme, až někdo zodpovědný půjde do kina s notýskem a všechny ty mrtvoly poctivě spočítá.

Naše čísla na YouTube i na sociálních sítích hezky rostou, ale vždycky může být líp. Pokud vás naše tvorba baví, dejte nám to najevo a přidejte se do skupiny našich odběratelů. Jedině tak zjistíme, že máte zájem a napneme síly ještě razantněji. Další speciál uvidíte zase za měsíc, další kraťas už v pondělí. Napovíme, že tentokrát se budeme, stejně jako John Wick ve třetím filmu, věnovat chladné oceli.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace