Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Druhá Godzilla nedělá stejné chyby jako ta první


ikona
KarelR
godzillagodzilla ii kral monstermichael doughertymillie bobby brownprvni reakcevera farmiga
Chcete víc Godzilly a bitek? Máte to mít! 

V roce 2014 šla do kin nová inkarnace Godzilly, která zvysoka kašlala na mainstreamové publikum. Gareth Edwards si natočil jakousi poctu starým filmům a důsledně si hrál s jejich odkazem, přičemž zapomněl na to, že většina diváků touží hlavně po řežbách obřích monster. Trvalo dlouhých pět let, než u Warnerů upekli reparát. Teď už je ale skoro tady a vypadá to, že by mohl stát za to.

Usoudit se to dá z prvních reakcí, které mluví o příkladně epickém bijáku, v němž se Godzilla, Rodan, Mothra a King Ghidorah řežou hlava nehlava. Režírující Mike Dougherty prý dokonale pochopil, co chce dnešní publikum vidět na velkém plátně, a hází to na něj plnými hrstmi. Jeho Godzilla tak má být výrazně lepší než ta Edwardsova a lehce prý strká do kapsy i posledního King Konga.

Pokud tedy máte chuť na velkou audiovizuální žranici, měli byste být za dva týdny v kině spokojeni. Z tweetů se moc nedá vyčíst, jak jsou na tom ostatní prvky filmu (hlavně povinní lidé). Větší prostor pro Godzillu a bitky je však jasně pozitivní znamení, tak doufejme, že bude nakonec klapat i všechno ostatní.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace