Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dostal filmový Mortal Kombat zelenou?


ikona
Mr. Hlad
james wanmortal kombatpaul w.s. anderson
Get Over Here! Už čekáme sakra dlouho.  

Podle mnohých fanoušků je filmový Mortal Kombat od Paula W.S. Andersona nejvěrnější a nejlepší filmovou adaptaci počítačové hry. Ono to zas tak těžké nebylo, protože Anderson pochopil, že když je hra o tom, jak se dva hrdinové řežou a na konci musí vítěz turnaje porazit čaroděje Shang Tsunga, není důvod nějak vyšperkovávat příběh a zabývat se nitrem bojovníků. Šlo o bitky. S dvojkou to bohužel dopadlo o poznání hůř a na třetí film tak čekáme už přes dvacet let. Občas se objeví nějaká informace , že by na něm někdo rád pracoval, Kevin Tancharoen nás dokázal nadchnout a hned poté zklamat svou websérií, ale vlastně se neděje nic. I když teď možná něco jo. 

Nedávno totiž vyšla jedenáctka herního Mortal Kombatu a byla jen otázka času, kdy se nanovo rozjedou spekulace o tom, že vznikne i další film. A jsou tady, tentokrát však vypadají vcelku nadějně. Produkovat má James Wan, jenž se okolo filmové adaptace motá už docela dlouho, a potvrdilo se, že za kameru se stále počítá s klipařem a režisérem reklam Simonem McQuoidem. A teď se začalo šeptat, že natáčení by mělo začít ještě letos v Austrálii, kde filmaři hodlají utratit sedmdesát milionů dolarů, což je tak nějak realistická částka, která jim dovolí trochu se vyřádit, ale zase to bude asi vypadat o něco lépe než u Andersona.

Poslední verzi scénáře napsal Greg Russo a ačkoliv o příběhu nechtěl nic prozradit, řekl že dorazí všech sedm hratelných charakterů z prvního filmu, takže mnich Liu Kang, nafrněná herecká hvězda Johnny Cage, gangster Kano (jeho fatalita s vytrženým srdcem byla moje oblíbená), vojanda Sonya Blade, bůh blesků Raiden a ninjové Scorpion a Sub-Zero. Tak sakra doufejme, že tentokrát se opravdu začne točit. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace