Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mariňák Chris Pine jde do akce


ikona
Mr. Hlad
chris pinestar trekviolence of actionwonder woman
Zvládne Pine akčňák bez Wonder Woman a Enterprise?  

K akci si sice Chris Pine už na plátně přičichl mnohokrát, regulérní akčňák ale zatím nenatočil. Pravda, ve Star Treku se na velícím můstku nenudil, ve Wonder Woman se taky docela vyřádil a dá se předpokládat, že podobné to bude i příští roku Wonder Woman 1984. Hodně takového toho klasičtěji pojatého střílení a rvaček bylo sice v romanci Tohle je válka! a v Jacku Ryanovi, to ovšem zase byly takové srágory, že bylo lepší vytěsnit je z hlavy. Teď však kývl na projekt Violence of Action a vzhledem k tomu, že ta akce se dostala do samotného názvu, tak jí bude asi dost i na plátně. 

Pine si zahraje mariňáka, kterého propustí a on zjišťuje, že vlastně neumí nic než poslouchat rozkazy a bojovat. Rodina ovšem potřebuje jíst, a tak se rozhodne kývnout na nabídku přidat se k tajné jednotce, která má odjet do Polska a odhalit tu detaily o tajemné hrozbě. Nejde to však podle plánu a Pine se náhle octne v cizí zemi bez pomoci a s hromadou nepřátel za zadkem. Teď musí nejen zjistit, kdo ho podrazil, ale především přežít a vymyslet, jak se dostat domů. Režírovat bude Tarik Saleh, jehož krimi thriller Případ Nile Hilton se v Karlových Varech před pár lety docela líbil. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace