Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #505 o Vaderovi, Kenobim a Godzille


ikona
Mr. Hlad
anthony russoavengerscharlize therondarth vadergodzillajoe russoseth rogensonicstar warsvíkendový výplach
Jak vylepšit souboj Bena Kenobiho a Dartha Vadera? Co všechno nevíte o Godzille? A které momenty z marvelovek mají nejradši bratři Russoové?  

Nabušený výplach

Návrhy týdne
V Aquamanovi jsme viděli fakt hodně velkolepých věcí, ale ačkoliv se Ocean Master chystal na regulérní válku s lidstvem, nakonec k ní nedošlo. Možná příště, v každém případě by ale nemusela vypadat vůbec zle. Boj o Sydney nakonec neproběhl, rozhodně bychom ho však viděli docela rádi. I s Batmanem. 

Souboj týdne
Střet Dartha Vadera s Obi-Wanem Kenobim je dnes co se šermířské choreografie týče trošku slabší a funguje spíš v té osobní rovině. Ale stačilo by se v tom trošku pohrabat a mohla by to být efektní bitka i dnes. A tak se taky stalo. 

Romantika týdne
Romantická komedie se Sethem Rogenem a Charlize Theron Srážka s láskou v kinech nijak zvlášť neboduje, ale podle všeho je dobrá. A do značné míry za to nejspíš můžou herci, kteří si evidentně sedli. A to i mimo natáčení, když měli dělat PR voloviny. Jako třeba přehrát nejslavnější romantické scény všech dob. 

Klenoty týdne
Popravdě nejsem ten typ člověka, co by nosil prsteny, řetízky nebo podobné věci. Ale možná o tom začnu uvažovat, protože mít na krku Hana Sola a na prstech Dartha Vadera je přeci jenom docela stylovka

Godzilla týdne
Godzilla je sice legenda, ale především v Japonsku. Tahle přerostlá potvora je sice známá v celém světě, těch původních filmů s ní ale asi zase až tak moc lidí neviděli. Takže není od věci se s ní před premiérou Godzilla II Král monster trošku blíž seznámit. 

Sonic týdne
Asi jste zaznamenali, co se děje kolem celovečeráku Sonic the Hedgehog. Sonic je v něm tak odpudivý, že si fandové stěžovali tak dlouho, až studio slíbilo, že ho do premiéry úplně předělá. A nestěžovali si jen fandové, ale i tvůrci vizuálních efektů. A nedošlo jen na Sonica. 

Boty týdne
Před nějakou dobou se objevily boty, které nosil v Návratu do budoucnosti Marty McFly a pokud jste je chtěli, mohli jste si je koupit za docela velké prachy. Teď tu jsou boty, které nosil v Aliens android Bishop. A popravdě 180 dolarů není zas až taková pálka...

Easter Eggy týdne
Spider-Man: Daleko od domova ještě neměl premiéru a nový trailer je pár dní starý, přesto se už fandům povedlo vyhrabat v něm desítku odkazů, pomrknutí a zajímavostí. A tady je máte všechny na jednom místě. 

Vzpomínání týdne
Bratři Russoové si teď užívají zasloužený úspěch Avengers: Endgame a sami asi počítají s tím, že je čas pomalu začít hledat nové výzvy. Přesto si ještě jednou sedli a zavzpomínali si na největší a nejslavnější okamžiky nejen Endgame, ale celého MCU. 

Duel týdne
Naposledy jsme řešili nejromantičtější filmovou scénu. Bylo toho dost. Láska nebeská, Pearl Harbor, Poslední Mohykán, Zápisník jedné lásky, Titanic a Hledám Amy, ale třeba i Endgame, Star Trek nebo Clerks 2. A mnohem víc. 

Teď si dáme souboj rodinných filmů. Zajímalo by nás, jestli chcete v květnu víc vidět Pokémon: Detektiv Pikachu nebo nového Aladina. Názvy filmů pište do předmětu a v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace