Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Dne nezávislosti chce zase zničit svět


ikona
Mr. Hlad
independence daymoonfallroland emmerich
Země vs. Měsíc podle největšího ničitele Hollywoodu 

Chcete zničit planetu, nebo alespoň vyvraždit pár miliard lidí? A chcete, aby se na to hezky koukalo a nějaká blbá epidemie nebo něco podobného vás neuspokojí, protože toužíte vidět, jak se lámou litosférické desky a velkoměsta ničí stovky metrů vysoké vlny tsunami? Zavolejte Rolanda Emmericha. Samozřejmě, že i jiní režiséři občas zkusí na Zemi poslat nějakou katastrofu, on to ale dělá pravidelně. Ve Dni nezávislosti to byla armáda mimozemšťanů, ve Dni poté obří zima a v 2012 vlastně úplně všechno. A teď to bude Měsíc. 

V Emmerichově novince Moonfall lidstvo zjistí, že Měsíc se z jakéhosi záhadného důvodu vychýlil ze své oběžné dráhy a za pár týdnů to napálí přímo do matičky Země. Takže je potřeba poslat do vesmíru pár astronautů, kteří by přirozenou družici naší planety odpálili někam, kde nebude škodit. Hrdinové ale zjistí, že srážka s Měsícem není to jediné, co lidstvu hrozí a na jeho povrchu odhalí něco, co změní všechno o tom, co si lidé až donedávna mysleli o vesmíru… Budou tam mimozemšťané? Budou se tam schovávat náckové? Bude Měsíc živý, mít depresi a toužit po sebevraždě tím, že to napere přímo někam mezi Tlustice a Kařízek? To zjistíme asi až v kině, ovšem kdy, to zatím nevíme. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace