Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Thor mezi striptéry


ikona
Mr. Hlad
avengerschris hemsworthdown under coverendgamemen in blackthortiffany haddish
Zvládne Thor tančit na pódiu v tangách?  

V Hollywoodu už zjistili, že s popularitou Chrise Hemswortha je to trošku ošidné. Pokud nehraje Thora a nemáchá kolem sebe obřím kladivem nebo sekyrou, diváky moc nezajímá. Přinejmenším ne v akčních rolích. Sněhurka a lovec byla ještě docela úspěšná, ovšem její sequel propadl, stejně jako technothriller Hacker nebo dobrodružné V srdci moře. Jak dopadnou jeho Muži v černém: Globální hrozba, zjistíme za pár týdnů a na Netflixu ho letos uvidíme v akčňáku Dhaka, ale jinak to vypadá, že se hodlá zaměřit víc na komedie. A vlastně nám to ani nevadí, protože párkrát už ukázal, že tenhle žánr mu jde zatraceně dobře. Jeho novinka Down Under Cover má navíc potenciál vydělat i solidní prachy a trochu mu tak pomoct napravit komerční pověst. 

 

Půjde o buddy movie, ve kterém si Hemsworth zahraje detektiva, jenž musí spojit síly s kolegyní, s níž není úplně snadné spolupracovat. Tu by si měla zahrát Tiffany Haddish, na niž zámořské publikum docela slyší. A co je čeká za případ? Parta gangsterů vykrádá casina po celé Americe a stopy vedou ke skupině australských striptérů, kteří si asi chtějí na své americké tour přivydělat. Dá se tedy počítat s tím, že Hemsworth bude mezi tuhle bandu zkoušet nějak proniknout a vzhledem k tomu, že u toho asi nebude moc oblečený, vůbec by nás nepřekvapilo, kdyby byla kina plná roztoužených fanynek, co si potřebují po Thorovi v Endgame potřebovat spravit chuť. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace