Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy uvidíme další Star Wars a Avatary?


ikona
Mr. Hlad
avataravengersdisneyhvězdné válkyjames cameronnew mutantsstar wars
U Disneyho řádně přepisovali plán premiér... 

Tak to vypadá, že si u Disneyho udělali pořádek v tom, co, kdy a jak budou pouštět do kin v příštích letech. Co se týče comicsovek, tam je jasné, že nás příští rok čeká Black Widow, letos se začnou točit The Eternals a Shang-Chi a příští rok trojka Strážců Galaxie. Ale i když to tak podle aktuálních tržeb Avengers: Endgame možná nevypadá, Disney má ve stáji spoustu jiných věcí než marvelovky, a i o ty se musí postarat. A díky tomu, že koupil i studio Fox, jich je fakt hromada. Takže kdy a co uvidíme? 

Možná, že jste zaznamenali řeči o tom, že si Hvězdné války po letošních Star Wars: Vzestup Skywalkera dají na nějakou dobu oddech - a vypadá to, že má trvat tři roky. Další filmy ze světa Star Wars máme v kinech vyhlížet 16. prosince 2022, 20. prosince 2024 a pak v 18. prosince 2026. O čem budou? Nevíme, ale David Benioff naznačoval, že bychom se mohli podívat do minulosti a že se obejdeme bez Skywalkerů. Hvězdným válkám tak budou patřit Vánoce v sudých letech. A v lichých? To dorazí Cameronovi modrásci. 

Dvojku Avatara jsme sice původně měli vidět už příští rok, ovšem u Disneyho si řekli, že když už čekáme tak dlouho, tak to ještě chvilku vydržíme. Avatara 2 uvidíme 17. prosince 2021, trojku 22. prosince 2023, čtyřku 19. prosince 2025 a pětku týden před Vánoci 2027. U Disneyho ale bylo i pár dalších přesunů. Noví mutanti nakonec dorazí 3. dubna 2020 (počítáme však, že se s datem premiéry bude ještě minimálně sedmnáctkrát hýbat), sci-fi Ad Astra s Bradem Pittem nakonec uvidíme 20. září letošního roku a fantasy Kennetha Branagha Artemis Fowl studio nakonec přesunulo až na konec května příštího roku. No… evidentně bude na co chodit i v příštích pár letech. Jen toho Gambita s Channingem Tatumem se vážně nedočkáme, ten se po mnoha letech odkladů konečně zrušil.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace