Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Benedict Cumberbatch jde po krku vlastnímu bráchovi


ikona
Mr. Hlad
avengersbenedict cumberbatchdoctor strangejane campionmarvelthe power of dog
Představitel Doctora Strange chystá hodně vyhrocený thriller.  

Touhle dobou bojuje Benedict Cumberbatch jako Doctor Strange s Thanosem v Avengers: Endgame a nejspíš se pomalu chystá na svou druhou sólovku. Kdy ji uvidíme, zatím Marvel neprozradil, je ale víceméně jisté, že se ji brzy dočkáme. Cumberbatch ovšem není z těch herců, kteří by se nechali dobrovolně svázat jednou velkou rolí a jinak se flákali. Ještě letos ho čeká špionážní thriller z období studené války Ironbark a spolu se Samem Mendesem pracuje na příběhu ze zákopů první světové války 1917. A teď se rozhodl spojit síly s oscarovou scenáristkou a režisérkou Piana Jane Campion. 

Ta plánuje drsné drama The Power Of The Dog, které se bude točit okolo dvou bratrů, jimž patří obří farma uprostřed Montany. Zatímco George Burbank je nenápadný, citlivý a stydlivý chlap, jeho bratr Phil je krutý cynik. A když zjistí, že se George zamiloval a dokonce se i tajně oženil s místní vdovou Rose, rozhodne se oba zničit a hodlá k tomu využít Roseinina syna Petera. Cumberbatch si v The Power Of The Dog zahraje záporáka Phila a role Rose se ujme Elisabeth Moss z Příběhu služebnice. Koho uvidíme jako George, zatím není jasné, ale evidentně se tu jde po dobrých a zajímavých hercích. Jane Campion slibuje velký příběh o zradě, chlapáctví a zajímavých charakterech. Rozhodně to zní jako něco, kde by se Cumberbatch mohl herecky hodně vyřádit. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace