Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Novinka režiséra Wind River a slavný psí hrdina


ikona
Mr. Hlad
angelina joliena obzoruscooby-doosean beansimon peggtaylor sherdianthose who wish me deadzac efron
Co dělá Angelina Jolie uprostřed divočiny? Zvládne Simon Pegg vážnou roli? A potatil se syn Davida Cronenberga?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V dramatu Six Minutes to Midnight se podíváme do britské školy, kam nacisté těsně před druhou světovou válkou posílaly své dcery. V Let Him Go budou truchlící Kevin Costner a Diane Lane hledat svého ztraceného vnuka. 

V novince Taylora Sheridana Those Who Wish Me Dead bude Angelina Jolie bojovat o život s dvojicí vrahů uprostřed lesů Montany. V thrilleru Inheritance se bude pátrat po minulosti tragicky zesnulého muže a bude u toho i Simon Pegg. 

Ve Stage Mother se konzervativní ředitelka kostelního sboru vydá do San Francisca postarat se o klub svého syna. A není to úplně normální klub. V Possessor se podíváme do světa, kde mají lidé v hlavách čipy, které z nich dovedou udělat na požádání zabijáky. 

Animovaný superpes Scooby-Doo se vrací do kin a tentokrát v animované podobě v novince Scoob. A budou u toho i Zac Efron a Amanda Seyfried. V dramatu The God Committee zjistíte, co všechno musí člověk podstoupit, pokud potřebuje transplantaci životně důležitého orgánu. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace