Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sylvester Stallone na lovu sériového vraha


ikona
Mr. Hlad
rambosylvester stallonethe gangster, the cop, the devl
Korejská detektivka podle Sylvestera Stallonea 

Sylvester Stallone možná stárne a ve vyloženě akčních rolích ho už asi moc dlouho vídat nebudeme, vypadá to však, že nemá v plánu odejít do důchodu a doma se opájet svou výjimečností. Letos nás čeká jeho Rambo V: Last Blood, třetí béčkový Escape Plan a mluví se i o čtyřce Postradatelných a několika dalších projektech. V poslední době to ovšem vypadá, že Stallone hodlá věnovat docela hodně času i své produkční společnosti Balboa Pictures a teď se zdá, že se mu povedlo ulovit vcelku zajímavý projekt. 

Podařilo se mu získat práva na korejskou detektivku The Gangster, The Cop, The Devil, kterou režíruje Lee Won-tae. Ta bude mít v Asii premiéru až příští týden a její zápletka zní vcelku zajímavě. Děj se má točit okolo policajta, jenž musí začít spolupracovat s mocným mafiánem. Ten totiž jako jediný přežil útok sériového vraha, jenž terorizuje celou zemi. A oba pánové, kteří by si jinak šli po krku, mají najednou důvod spolupracovat. Jednu z hlavních rolí si v originále zahraje Ma Dong-seok alias Don Lee, jehož uvidíme i v marvelovce Eternals a Sly s ním počítá i do předělávky. Zatím není úplně jisté, jestli se samotný Stallone bude na remaku podílet i jinak než jako producent, ale teoreticky by se prý mohl chopit režie. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace