Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Detektiv Pikachu je pohodový rodinný biják


ikona
KarelR
pokemonpokemon: detektiv pikachuryan reynolds
Ryan Reynolds se naplno položil do role Detektiva Pikachu. Měli byste mu věnovat svůj čas a peníze? 

Videoherní filmy to v kinech mají odjakživa těžké. Ačkoliv se třeba Tomb Raider (možná) dočká pokračování, nekonečnou kletbu rozhodně nezlomil. Ježek Sonic, jehož uvidíme letos na podzim, pro změnu sbírá hejt už nyní kvůli designu hlavní postavy. Řada lidí tedy doufá, že bude tak nějak v pohodě Detektiv Pikachu, který se tenhle víkend pokusí zabodovat ve stínu Avengers.

Upřímně netuším, kdy film uvidí někdo z MovieZone - Rimsy je pryč, takže na "žlutého Deadpoola pro děti" není žádná prvoplánová oběť. Zámořští kritici už ale pokémoní novinku viděli a hlásí... víceméně snesitelný průměr? Z jednačtyřiceti recenzí jich zhruba dvě třetiny otáčejí palec nahoru, což vůbec nezní marně. Průměrný rating je však jen 6,2/10, což občasné výkřiky o skvělém videoherním filmu razantně popírá.

Ve většině textů se dočtete spíš o tom, že je Pikachu hezký rodinný film, jehož projekci zvládnou všechno věkové kategorie. Zároveň je ale pro straší diváky moc dětinský a pro mladší moc zamotaný, takže se rámování do mixu Falešné hry s králíkem Rogerem a Blade Runnera musí brát s hodně velkou rezervou.

Největším kladem filmu je prý (podle očekávání) Ryan Reynolds, jehož Pikachu má stejně dobrý komediální timing jako marvelácký žoldák. Všechno ostatní pak dost záleží na tom, jak rádi máte Pokémony. Kombinace kratší stopáže (jen 104 minut) a slušných digihrátek by ale měla zajistit, aby si v kině trhalo vlasy nudou jen minimum lidí. Tak uvidíme, která redakční oběť mezi nimi nakonec bude!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace