Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Colin Farrell letí do vesmíru


ikona
Mr. Hlad
colin farrellneil burgertye sheridanvoyagers
Tvůrce Všemocného chystá potenciálně hodně zajímavou sci-fi 

Colin Farrell patří mezi herce, které máme docela rádi a rozhodně má za sebou pár dobrých filmů. Bohužel ale i spoustu velkých propadáků. Rozhodně by si zasloužil film, který by byl dobrý a zároveň i úspěšný a s trochou štěstí by to mohla být zajímavě vypadající sci-fi Voyagers. V ní se podíváme na palubu vesmírné lodi putující k planetě, kde by lidstvo rádo zapustilo kořeny. Na palubě jsou tak hodně mladí cestující, na něž dohlíží dospělý kapitán. Když však podivnou shodou okolností zemře, začne se celý plán hroutit. Na něco podobného totiž mladí hrdinové nebyli připravení a na palubě propuká chaos a anarchie. Lidé se postupně začínají sdružovat do kmenů, vykašlou se na civilizační návyky a začíná boj o přežití. 

Příběh je popisovaný jako sci-fi variace na klasiku Pán much a krom Colina Farrella se v něm objeví třeba Lily-Rose Depp, Fionn Whitehead z Dunkerku nebo Tye Sheridan z X-Menů a Ready Player One. Zajímavé jméno je i za kamerou. Točit bude Neil Burger, který naposledy slavil solidní komerční úspěch s americkou verzí Nedotknutelných, ale natočil třeba i povedené kousky jako Všemocný nebo Iluzionista. Doufejme, že z docela zajímavé zápletky vyleze i zajímavý film. Byla by škoda, kdyby to celé skončilo jako klasické bezkrevné young adult dobrodružství. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace