Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #504 o Avengers a nejslavnější hlášce


ikona
Mr. Hlad
aladinavengerscharlize therondisneyjustice leaguelethal weaponmarvelseth rogenvíkendový výplach
Jakou hlášku dřív nebo později použije každý filmový fanda? Jsou Avengers filozofický film? A jak by vypadal Aladin s eRkovým ratingem?  

Květnový výplach

Ilegální video týdne
Na place Avengers: Endgame bylo přísně zakázáno chodit s mobilem a natáčet, co se děje okolo. Russoové a Disney nechtěli, aby někdo něco vykecal, což je pochopitelné. Ale Chris Pratt si řekl, že mu to je fuk

Souboj týdne
Romantická komedie Srážka s láskou sbírá pozitivní ohlasy a my se na tuhle věc, ve které bude Seth Rogen balit Charlize Theron, docela těšíme. Ti dva si asi celkem sedli a teď s sešli u souboje, ve kterém jde o to, koho bude nakonec nejvíc pálit držka. 

Justic League týdne
Liga spravedlnosti se moc nepovedla a v kinech taky zrovna nezazářila. Ale popravdě moc lidí, kterým by vadilo, že se dalšího dílu jen tak nedočkáme, neznám. Byla to vlastně docela srágora, ale historie ukázala, že může být hůř. Mnohem hůř. Třeba jako u televizní Justice League z roku 1997. 

Rating týdne
Aladin se blíží, a tak je potřeba připomenout si toho animovaného, ze kterého bude verze s Willem Smithem vycházet. Ale připomeneme si ho trošku jinak. Jak by klasická disneyovka vypadala, kdyby měla eRkový rating? To zjistíte tady

Sestřih týdne
Hláška „I‘m too old for this shit“ je jedna z nejslavnějších vůbec. Všichni víme, že ji proslavil hlavně Danny Glover jako Roger Murtaugh ve Smrtonosné zbrani, ale na plátně ji řeklo mnohem víc lidí. A tady je máte. 

Filozofie týdne
Asi málokdo by považoval Avengers: Endgame za filozofický film. Jasně, s trochou snahy se dá filozofovat i o takovém Krvavém sportu, ale kdo by to sakra dělal? No… Chris Robichaud možná jo. A rád se s vám o svoje poznatky podělí. 

Scéna týdne
Scenáristka Emily Carmichel má na kontě třeba Pacific Rim: Povstání a píše třetí Jurský svět a teď se rozhodla trošku se rozpovídat o svojí práci. A taky se pokusí napsat během pouhých sedmi minut scénu, která by měla hlavu a patu. Jak jí to šlo, můžete posoudit sami

Muzikál týdne
Není to tak dlouho, co jsme se dozvěděli, že pokračování klasiky Tima Burtona Beetlejuice pravděpodobně nikdy nevznikne, ale jako náplast by pro fanoušky mohl sloužit alespoň fakt, že existuje muzikál. A vypadá docela dobře. 

Trailer týdne
Avengers: Endgame se bude řešit ještě asi hodně dlouho a to i mezi lidmi, kteří rádi stříhají vlastní trailery. V marvelovkách je na něco takového materiálu hromada, takže není divu, že jich je dost. Ale tenhle, který sází i na Queeny, patří mezi ty nejpovedenější. 

Duel týdne
Naposledy jsme chtěli vědět, kdo by podle vás vyhrál v souboji nejslavnějších protivníků Jean-Clauda Van Damma. A vypadá to, že Chong Li by podle vás Tong Poa zadupal do země. 

Dnes se podíváme na romantiku. Začal květen, první májový den má být teoreticky nejromantičtější vůbec, takže by nás zajímalo, jaká filmová scéna je podle vás nejromantičtější. Tipy pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace