Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: John Wick 3 je super


ikona
KarelR
chad stahelskijohn wickjohn wick 3keanu reeves
Keanu Reeves se vrací do role zabijáka, kterému se říká Baba Jaga. Měli byste být u toho? 

Klasickým akčním filmům víceméně odzvonilo. Jejich pozici převzaly comicsovky, ve kterých místo kulek létají blesky, a ani ty "přízemnější" věci jako Hobbs a Shaw se neobejdou bez rozdávání supersíly a běhání po mrakodrapech. V posledních letech vlastně drží prapor čistokrevné akce jen dvě filmové série - Mission: Impossible a John Wick. A zatímco ta první nám velkou pecku nadělila loni, ta druhá by tak měla učinit už za pár týdnů.

Co přesně tím chci říct? Inu, první reakce na Johna Wicka 3 jsou na světě a jsou to samé palce nahoru. Občas se sice dočtete, že to není úplně perfektní film, a jen málokdo rovnou hlásí nejlepší ze tří dílů. To jsou ale zhruba všechna negativa, která jdou vyčíst mezi řádky - zbytek je neředěné nadšení z toho, že se Keanu Reeves a Chad Stahelski i napotřetí trefili do černého.

Třetí John Wick je prý naprosto luxusní akční jízda, která je o něco přímočařejší než dvojka a brilantně rozpracovává zabijácký svět kolem Continentalu. Zámořští kritici chválí jednotlivé akční scény (hlavně bitky s noži a se psy), armádu nových postav (především Halle Berry) i samotného Reevese. Wickovi fandové by tak měli dostat přesně to, co chtějí, a užít si dvouhodinovou přehlídku vynalézavé akce a brutálního likvidování padouchů.

Rozlučka (?) s Johnem Wickem je tedy na nejlepší cestě k tomu, aby rozdávala radost a smích a nastřádala spoustu peněz. Snad se v cílové rovince nic nepokazí, Wick si totiž jako největší akční ikona dekády zaslouží chválu i úspěch, aby třeba inspiroval nějaké další menší akčňáky. Jo a čím víc trojka vydělá, tím větší rozpočet může mít seriálový Continental, no ne?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace