Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový drsňák pro Rychle a zběsile


ikona
Mr. Hlad
dwayne johnsonfast and furioushobbs a shawjason stathamjohn cenarychle a zběsilethe suicide squadvin diesel
Vin Diesel si sehnal zajímavého parťáka 

Ještě letos uvidíme v kinech akční Hobbs a Shaw, kde se sejdou Dwayne Johnson a Jason Statham a pokusí se ukázat, že zvládnou společně bavit diváky minimálně stejně jako v Rychle a zběsile. My se těšíme hodně, ale pokud sledujete dění okolo těchto filmů tak jste možná zaznamenali, že ne každý je z téhle sólovky nadšený. Tyrese Gibson (jehož názory reálně nezajímají nejspíš ani jeho pokrevní příbuzné) furt kňučí, jak Rock „zradil rodinu“ a objevily se i informace, že Diesel a Johnson si na place zrovna nesedli. Výsledkem je, že minimálně v devítce se Johnson neobjeví. 

Vin Diesel ale dlouho neváhal a sehnal si celkem zajímavou náhradu. Ono to asi nebylo moc složité, protože být v téhle sérii znamená víceméně automaticky připsat si hit. A místo obřího Johnsona tak dorazí obří John Cena. Ten se pokouší na plátně taky prosadit, vloni byl fajn v Bumblebeem a už párkrát ukázal, že krom obřích bicáků má i solidní komediální timing. Koho by si měl zahrát, to zatím nikdo neprozradil, ovšem Cenova účast může možná přinést problémy jinému projektu. 

Před pár dny se totiž objevila informace, že by se měl objevit i v The Suicide Squad a i když zatím nikdo neřekl, jestli to platí nebo ne, je možné, že obě věci jednoduše nezvládne. Ale to se dozvíme nejspíš brzy. Každopádně DC comicsovka, ve které se vrátí Margor Robbie, Viola Davis a Jai Courtney, nedávno zlákala i Idrise Elbu a teď i další dva herecké nováčky. David Dastmalchian, který se objevil třeba v Temném rytíři nebo obou Ant-Manech, by si měl zahrát Polka-Dot Mana, magora v puntíkatém obleku, jenž dovede z puntíků vyrábět různé zbraně. Moc si to nedovedeme představit. Další posilou je pak Daniela Melchior, z níž se stane Ratcatcher. V comicsech jde o chlapa, ale filmaři holt chtějí další ženskou postavu. Tahle umí na dálku komunikovat s krysami a navíc má stylovou plynovou pušku. V každém případě The Suicide Squad uvidíme v srpnu 2021, deváté Rychle a zběsile už příští rok. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace