Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Fantastická zvířata 3 půjdou do kin o rok později


ikona
KarelR
david yateseddie redmaynefantasticka zviratafantasticka zvirata 3fantasticka zvirata: grindelwaldovy zlocinyharry potterj. k. rowlingjohnny deppjude law
Studio Warner Bros. se snaží lépe pečovat o jednu ze svých nejslavnějších značek. 

Když Warneři ukecali J. K. Rowlingovou k tomu, aby jim napsala novou filmovou sérii, nejspíš z toho byla ohromná párty. Od té doby už ale studio zase tolik neslavilo, jelikož se místo očekávané trilogie dočkalo pětidílné ságy, což přineslo nejednu komplikaci. Zatímco prodat trilogii není u obří značky zas tak náročné (jednička to svěže nakopne, a i když se dvojka moc nepovede, třetí díl se ještě nějak zvládne), u pěti dílů si musíte dát velký pozor na to, abyste udrželi pozornost mainstreamových diváků. A právě tu Fantastická zvířata pomalu ztrácí.

Zatímco první díl vydělal 814 milionů dolarů (lidé byli zvědaví, s čím Rowlingová přišla), dvojka už klesla na 653 milionů a spousta lidí by vám řekla, že šlo spíš o zklamání. Fantastická zvířata na tom tedy jsou podobně jako Star Wars (jen v menším měřítku a s méně propíraným hejtem), bohužel ale nemůžou vytasit finále a doufat, že diváci dorazí tak nějak z povinnosti. Místo toho je potřeba sérii trojkou znovu nakopnout, a právě proto na ni David Yates dostane víc času.

Nejspíš si pamatujete, že premiéru jedničky a dvojky dělily klasické dva roky (a počítalo se s tím, že to tak bude až do pátého dílu). Na trojku ale budeme po dvojce čekat o rok déle, jelikož se premiéra odložila z 20. listopadu 2020 na 12. listopadu 2021. Spolu s ní se pak odsunul i start natáčení - tentokrát z podzimu 2019 na jaro 2020. Yates se tak s kamerami vydá do Ria de Janeira o půl roku později (ano, bude kouzelnická Brazílie!) a studio určitě doufá, že tam natočí přímočarý a svižný biják, jenž bude z trailerů vypadat jako naprosto povinná blockbusterová pecka.

---

Vytáhni v hospodě: Čím Warneři "zaplácli" původní slot třetích Fantastických zvířat? 20. listopadu 2020 nás čeká epická Villeneuveova Duna!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace