Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Nový Bond a Black Panther ve Vietnamu


ikona
Mr. Hlad
anya taylor-joycary fukunagachadwick bosemandaniel craigemmajames bondjoel kinnamankrisen wiigna obzoruspike lee
O čem bude nová bondovka? Co dělá Chadwick Boseman v džungli? A jaká klasika se dočká nové filmové verze?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V pohádce A Boy Called Christmas zjistíte, jak vlastně vznikly Vánoce a odkud se vzal Santa Claus. V thrilleru The Burnt Orange Heresey se hlavní hrdina pokusí ukrást cenný obraz, ale když se ho bude chtít zbavit, tak se věci zkomplikují. 

Da 5 Bloods se Spike Lee vydá s pěti válečnými veterány z Vietnamu do džungle, kde se všichni pokusí vyrovnat se s vlastními traumaty. V romanci Emma bude Anya Taylor-Joy zjišťovat, že být nezávislá je fajn, ale že mít kolem sebe lidi, kteří by ji měli rádi, taky není zlé. 

V dramatu The Song of Names se sešli Tim Roth a Clive Owen a čeká je případ, který se bude řešit více než půl století a hned na dvou kontinentech. Ve sci-fi Little Joe zjistíte, jak může jedna zdánlivě obyčejná kytka změnit člověka k nepoznání. 

V zatím nepojmenované pětadvacáté bondovce bude Daniel Craig hledat unesené vědce a narazí na šílence, jemuž se dostala do rukou technologie, která může ohrozit celý svět. V thrilleru The Sound of Philadelphia se truchlící hrdina rozhodne pomstít smrt své sestry s pomocí mafie. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace