Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #503 o Avengers a Vetřelci


ikona
Mr. Hlad
aliensavengersendgamegame of thronesinfinity warjames cameronmarvelmichael biehnvíkendový výplach
Jak moc divný trailer se dá sestříhat z upoutávky na Endgame? Vrátí se Michael Biehn k Vetřelcům? A jak zachránit Západozemí?  

Naprosto zásadní výplach

Divnotrailer týdne
V nasledujících týdnech se bude o Avengers mluvit hodně a počítám, že mi to dost usnadní psaní výplachů. Tu nejdivnější věc si ale dáme nejspíš už teď, protože nic tak šíleného jako tenhle trailer se už asi fakt neobjeví. 

Respekt týdne
Všichni už jsme si zvykli, že hrdinové Hry o trůny si jdou po krku. Přitom by ale možná místo zabíjení, válek a podrazů stačilo sednout si, věci si vyříkat a naučit se mezi sebou trošku respektovat. Obyvatelé Západozemí to asi sami nezvládnou, ale kdyby jim pomohl Elmo, možná, že by to šlo. 

Červený koberec týdne
Marvel to samozřejmě s comicsovými hrdiny nebalí, ale po Avengers: Endgame už asi věci v tomhle universu nikdy nebudou stejné. A možná i proto si to herci na červeném koberci docela užívali. Tady máte sestřih toho nejlepšího. 

Vetřelec týdne
Třetí Vetřelec byl film, který vznikal hodně složitě. Existovalo několik scénářů, David Fincher byl pod tak velkým tlakem, že po konci natáčení prohlásil, že už nikdy na žádném filmu dělat nebude, a diváci nakonec taky nebyli tak nadšení. Já osobně měl tenhle film vždycky rád, zároveň jsem ale vždycky chtěl vědět třeba i to, jak by Vetřelec 3 vypadal, kdyby se točil podle scénáře sci-fi klasika Williama Gibsona. Ten děj zasadil do velké vesmírné stanice, která funguje jako obchoďák a hlavním hrdinou měl být Hick z Aliens. Film sice nikdy nevznikl, scénář se ale dočká zpracování v audio formě. A dabovat budou mimo jiné i Michael Biehn a Lance Henricksen! Výsledek uslyšíme 30. května. 

Režisér týdne
Jamese Camerona asi znáte a nebudu vás urážet tím, že vám budu říkat, co je zač. V tomhle videu každopádně dostal prostor vyjádřit se ne úplně ke svým ikonickým filmům, ale k ikonickým scénám. A těch rozhodně nebylo málo. 

Urážky týdne
Celkem mě baví videa, ve kterých proti sobě sedí dvě herecké superhvězdy a snaží se jedna druhou kamarádsky urážet. Samozřejmě záleží na tom, kdo uráží koho, ale Chris Hemsworth už mnohokrát dokázal, že má smysl pro humor a Scarlett Johansson taky nepůsobí jako suchar. I když tentokrát se to vyvine trochu jinak. 

Lístky týdne
Na Avengers se chodí nejen v Americe nebo u nás, ale po celém světě. Možná v Severní Korei ne, ale to se mi nechce zjišťovat. V každém případě to vypadá, že sehnat lístky v Bangladéši není vůbec žádná sranda. 

Otázky týdne
Člověk by čekal, že herci, kteří hrají v Avengers a přidružených comicsovkách už pěkných pár let, budou o téhle sérii vědět úplně všechno. Ale jak se rychle ukáže, Hemsworth, Renner, Cheadle, Johansson nebo Gurira mají mezery. A někdy docela velké. 

Léto týdne
Léto 2019 je samozřejmě spojené hlavně s Avengers, to jste asi zaznamenali i z tohohle výplachu. Přesto by nebylo fér zapomínat na ostatní filmy, které budou letos bojovat o přízeň diváků. Tak si je připomeňte. 

Duel týdne
V minulém výplachu jsme řešili, jestli vám k srdci víc přirostla Salma Hayek nebo Penélope Cruz a nakonec vyhrála první zmíněná dáma. 

Teď si dáme akční klasiky a dva ikonické zloduchy, kteří změřili síly s Jean-Claudem Van Dammem. Ptáme se na následující věc: Kdo by vyhrál v souboji, ve kterém by změřili síly Chong Li z Krvavého sportu a Tong Po z Kickboxera? Jména svých favoritů pište do předmětu a v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace