Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo všechno si zahraje v nové bondovce?


ikona
KarelR
ana de armasbond 25cary fukunagadaniel craigjames bond
Vrací se spousta starých známých, k nimž se samozřejmě přidávají nové tváře. 

AKTUALIZACE: Tak nakonec se odhalila i zápletka.

Bond opustil aktivní službu a užívá si klidný život na Jamajce, jen aby ho vyrušil starý přítel Felix Leiter ze CIA, který potřebuje pomoc se záchranou uneseného vědce. Nová mise se však ukáže být velmi zrádnou, jelikož Bonda zavede na stopu tajemného padoucha, který je vyzbrojen nebezpečnou novou technologií.

---

Z božské Any de Armas je bondgirl! Přesně takhle zní hlavní zpráva dnešního dne, jenž měl přinést název pětadvacáté bondovky. Jenže víte co? Živý stream z Jamajky, kde se právě začíná točit, byl na informace ohromně skoupý. Nezjistili jsme nic ani o názvu a víceméně ani o zápletce - jen se potvrzovali herci.

O návratu Daniela Craiga, Ralpha Fiennese (M), Ley Seydoux (Madeleine Swann), Bena Whishawa (Q), Naomi Harris (Moneypenny), Roryho Kinneara (Tanner) a Jeffreyho Wrighta (Felix Leiter) asi nikdo nepochyboval. Mezi nováčky se pak kromě Any Armas objeví hlavně Dali Benssalah, Billy Magnussen, David Dencik, Lashana Lynch a... správně, Rami Malek jako hlavní záporák.

Bond bude na začátku filmu právě na Jamajce, kde si má užívat zasloužený špiónský důchod. Štáb se odtud vydá do Itálie a do Londýna, kde se natočí hlavně interiéry (klasicky v Pinewoodu), a možná jste zaznamenali, že už má za sebou návštěvu Norska. Bonda se tak bude zdržovat hlavně v Evropě, jíž se samozřejmě prožene v (dosud tajené) luxusní káře.

Na scénáři kromě bondovských klasiků Neala Purvise a Roberta Wadea pracovali i Scott Z. Burns (Bourneovo ultimátum) nebo výborná Phoebe Waller-Bridge (Fleabag!). Za kameru pak samozřejmě usedne Cary Fukunaga, jenž slíbil luxusní biják, který udělá jeho budoucím režijním nástupcům peklo ze života. Premiéra nové bondovky nakonec bude 8. dubna 2020 a... víc už toho vážně nevíme.

---

Vytáhni v hospodě: Dvacetiminutový živý stream se vysílal přímo z vily GoldenEye, v níž Ian Fleming napsal všechny bondovky. Tady ho máte.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace