Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ben Affleck režíruje akci z druhé světové


ikona
Mr. Hlad
argobatmanben affleckghost armygone baby gonelive by nightnic pizzolattotemný případthe town
Zvládne Affleck návrat mezi režisérské hvězdy?  

Když před pár lety začal Ben Affleck koketovat s režií, nikdo od toho nic moc velkého neočekával. Sice měl Oscara za scénář k Dobrému Willu Huntingovi, přesto nikdo nečekal, že by z jeho snahy mělo vylézt něco zajímavého. Detektivka Gone Baby Gone i zlodějské Město se však povedly a následující Argo vyneslo Affleckovi dalšího Oscara. A najednou se o něm přestalo mluvit jako o velmi průměrném herci, ale spíš jako o hodně zajímavém režisérovi. Gangsterský propadák Pod rouškou noci však znamenal delší režisérskou pauzu, kterou vyplnil hraním Batmana a řešením osobních problémů. Obojí už má však podle všeho za sebou, takže se může zase vrhnout do práce. A opět režírovat. 

Jeho novinka vypadá zajímavě už teď. Ghost Army se má odehrávat během druhé světové války a pokud byste čekali příběh o armádě nemrtvých nebo něco takového, tak byste se spletli. Hodně. Ghost Army se bude točit okolo party vojáků, kteří ve Francii trápili nácky tím, že je dokázali totálně oblbnout. Měli k dispozici nafukovací tanky a další podobné srandy, díky nimž dovedli protivníky zblbnout natolik, že si mysleli, že Francií postupuje obrovská spojenecká armáda, díky čemuž pak posílali svoje síly na místa, kde reálně nic nebylo. Zní to trošku jako Argo v kulisách druhé světové války a to by nemuselo být vůbec špatné, Affleck, který se ujme i hlavní role, však není jediné zajímavé jméno spojené s Ghost Army. Scénář napsal Nic Pizzolatto, autor seriálového Temného případu. Takže jsme docela zvědaví, co se z toho nakonec vyvrbí. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace