Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Del Toro chystá film s DiCapriem


ikona
KarelR
guillermo del toroleonardo dicaprionightmare alley
Del Toro a DiCaprio v podstatě remakují noir ze čtyřicátých let. 

Guillermo del Toro loni vyhrál Oscara a od té doby jsme netušili, co natočí po Tváři vody. Chvíli to vypadalo na Pinocchia od Netflixu, nakonec by se ale měl vrhnout na Nightmare Alley, adaptaci románu od Williama Lindsayho Greshama. Noirové počtení z roku 1946 se podívalo do kin hned v roce 1947, když do něj Edmund Goulding obsadil Tyrona Powerse. Del Toro má však očividně pocit, že si látka zaslouží další šanci, a přitáhnul k ní Leonarda DiCapria.

Koho si DiCaprio zahraje? Hlavním hrdinou Nightmare Alley (česky Ulička přízraků) je podvodný mentalista, jenž si začíná budovat kariéru v cestovním cirkusu. Jeho lstivost a charisma jej přivedou až mezi chicagskou smetánku, pak ale narazí na osudovou ženu, která by mohla být chytřejší než on a převrátit mu život úplně naruby.

Hmmm... Eva Green? Margot Robbie? Charlize Theron? Ať už del Toro s druhou hlavní rolí provede cokoliv, DiCaprio by měl svůdného podvodníka vystřihnout i ve spaní. Doufejme tedy, že oscarový režisér a oscarový herec vědí, co dělají, a nebudou na podzim točit jen obyčejnou žánrovku.

---

Vytáhni v hospodě: DiCaprio patří k hercům, kteří odmítli roli Nea v Matrixu. Prý nechtěl po Titanicu točit další film plný vizuálních efektů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace