Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kate Beckinsale se vrací k akčním filmům


ikona
Mr. Hlad
joltkate becknsaletanya wexlerunderworld
Další holčičí akčňák se blíží 

Už je to docela dlouho, co měla Kate Beckinsale velkou a zajímavou roli. Peníze jí solidně vydělávaly Underworldy, ty však byly přinejlepším průměrné a ačkoliv nehodlám tvrdit, že to v nich Kate neslušelo, nikoho asi moc nezasáhlo, když tahle série skončila. Krom Beckinsale, která od té doby nemůže zavadit o pořádnou roli. A to v minulosti párkrát ukázala, že zvládne bez problémů i ty vážnější. Nabídky na ně ovšem taky nepřicházejí, a tak si řekla, že se vrátí k akci. V její novince Jolt sice nebude řešit válku mezi upíry a vlkodlaky, ale výsledek by mohl být ještě větší divočina. 

Beckinsale si tu totiž zahraje profesionální vyhazovačku, která má trošku problém se svou náturou. Když se totiž urve ze řetězu, jde lidem o život. Zkrátka se neumí kontrolovat a občas to přežene. Proto nosí speciální vestu a ta do ní pouští elektrický proud a trošku ji zabrzdí, když to začne přehánět. Pak se ovšem zamiluje a všechno najednou vypadá sluníčkově, když však její novou lásku zabijí, je jí jasné, co musí udělat. Najít ty, kdo mají na rukou krev, a vymlátit z nich duši. Zní to jako hodně trhlé béčko, ale proč ne? Viděli jsme, jak se podobně vyřádil Jason Statham v Crank a Beckinsale akci umí, když má za kamerou někoho, kdo jí pomáhá. Otázka je, jestli tím někým může být Tanya Wexler, která s podobným žánrem nemá zkušenosti a jejím nejznámějším filmem je romantická komedie Vrtěti ženou. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace